Terhesség vagy sem?

Figyelt kérdés
18.an volt a peteeresem, a teszt negativ, a mehszajam fent van , a hör is 37. Holnap kellene meg jönnie. Ja es a mellem ketoldalt feszit es a mellbimbom is erzekeny. Remenykedhetek meg szerintetek?

nov. 18. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Vagy sem.
nov. 18. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja 18.án volt peteérésed?
nov. 18. 13:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Negatív a teszted... 4hete volt ovud, ami kizárt, mert akkor már megjött volt amensid, vagy pozi lenne a teszted. Ovutól 12-16 napon belül megjön a mensi. Félre írtad?

De, ha holnap is kéne megjönnie, akkor is pozi lenne a teszted, még a 25-ös is legalább derengene.

nov. 18. 13:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen félre írtam, 7. én volt ovulaciom.
nov. 18. 13:38
 5/17 A kérdező kommentje:
4nappal kesöbb volt peteérésem mint szokott, mindig 14napon van , most a 18.on volt .
nov. 18. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap nem jön meg elmész, veszel egy teszted és lepisiled.

Mi nem tudjuk terhes-e vagy.

nov. 18. 14:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem hogy nem tudjatok fixre meg mondani , buta nem vagyok. De azért még a kedvesség el várható azt hiszem.
nov. 18. 14:11
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha 4 nappal később volt ovulációd akkor 4 nappal késöbb is kell megjönnie a menszinek tehát nem holnap, hanem pénteken vagy szombaton :) teszt még ilyen korán ritkán mutatja ki. Nekem ovu után 13.ik napon volt nagyon halvány :)
nov. 18. 14:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod ! 😊

Ezzel nem voltam tisztában .

Ezek szerint még van remény .

nov. 18. 14:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#7 nem írtam rosszat neked

Nem voltam bunkó sem

De hiába írjuk le, hogy nekem pl így még úgy volt, neked nem biztos hogy úgy lesz

Várj türelemmel, aztán tesztelj az a biztos

nov. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!