Tudom nagyon sok ilyen kép van/volt már... De sajnos nagyon sok egészségügyi problémával állunk szemben, ami miatt szeretnénk mihamarabb tudni, hogy várandós lehetek-e. Linkelek képet. Szerintetek? Tudom nagyon korai még🤞
Tapasztalatból mondom, ha egy teszten látni vélsz valamit, két nap múlva egyértelmű kell legyen. Tesztelj újra. A sok probléma mellett sincs értelme korábban tudni, mert progit is akkor ad egy normális doki, ha a mensi sem jelentkezik. Ha kezelve vagy akkor aproblémák sem problémák.
Kitartás és ismételj. Fotón az én első pozi tesztem sem volt látható, de élőben a férjem is látta. Fel se tettem, mert úgyse látja senki. Szóval nyugi és tesztelj újra, ha neked jobb, akkor már holnap.
Én nagy tesztelő vagyok, ilyenkor még délután is lőttem el tesztet :)
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
Kedves 4! Időn belül jött ki, gyakorlatilag azonnal, ilyen még nem volt soha, hogy azonnal, ezért is tettem fel. Holnap megismétlem :)
Kedves 5!
Köszönöm szépen! Nem (csak) nőgyógyászati jellegű problémák vannak, de ezt nem szeretném részletezni, bocsánat! A nőgyógyászati problémák valóban kezelve vannak, így azok csak megoldandó feladatok :)
Délután én nem merek tesztelni 🫣
De reggel fogok tesztelni mindenképp. Még egyszer köszönöm szépen! 😊
Bocs, de bármilyen problémád is van, nem az idő előtti tesztelgetés a megoldás, hanem a problémáid rendbe tétele a terhesség előtt. Ezt hívják preconceptionális gondozásnak ugye, aminek igen nagy jelentősége lenne....
Ha normálisan vannak kezelve a dolgaid, akkor semmiben nem számít, hogy menzesz előtt 4 nappal, vagy menzesz után 4 nappal derül ki a terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!