Vállalnátok babát sok egészségügyi problémával?
Figyelt kérdés
8 hónapos a lányom, nagyon megkínlódtam vele, de megérte, ám nem merem bevállalni a másodikat, mert rettegek, hogy vagy ő vagy én vagy mind a ketten rámegyünk:(Lányommal 115kgról 129re híztam,hormonzavaros vagyok, szívritmus zavarom, magas vérnyomásom van, és nagyon viszeresek a lábaim.Csodababának számított,imádom is.Nem tudom, hogy egyáltalán összejönne e mégegy,de a párom nagyon szertné, én félek.A kövérségem hormonális,fogyókúrák ezreit próbáltam, endokrinológushoz járok, mégsem mennek a kilók le.Nem tudom mit tegyek:(2009. aug. 21. 08:50
1/8 anonim válasza:
Szia
Hát, igazság szerint veszélyes lehet így rád nézve főleg! Orvodi vizsgálat alapján nem lehet kezelni ezt a problémát? Esetleg idővel ha javul a helyzeted, akkor bátran vállaljatok még egy babát. Orvos véleményét kérd ki főleg, hogy ő szerinte nem lenne-e gond még egy babavállalás.
Jó babázást :-)
2/8 A kérdező kommentje:
ja igen, ehhez hozzátartozik az, hogy 4éve azt mondták, hogy nem is valószínű, hogy lehet babám..
2009. aug. 21. 09:02
3/8 anonim válasza:
És az orvosok a hormonjaidat nem tudnák valahogy egyensúlyba hozni? Biztos sokkal sikeresebben le tudnál adni a súlyodból is. Szerintem nézesd meg magad másik endokrinológussal. Nekem a keresztanyumnak a pajzsmirigyével volt a gond kapott gyógyszert nem érezte jól magát továbbra is magas vérnyomás, szívritmuszavar. Elment egy másik orvoshoz aki lelkiismeretesen kivizsgáltatta és kiderult hogy pont ellentétesen kezelték adott más gyógyszert azóta jól van tele energiával mintha kicserélték volna. Nem fáradt pedig azelott sokszor úgy szorította a torkánál alig kapott levegot is. Egy próbát mindenképp megérne hiszen még fiatal vagy és ott a kislányod is akit fel kell nevelned és ha sikerulne helyreállítanni az egyensúlyt még egy kistesót is bátrabban bevállalhatnál.
4/8 anonim válasza:
sztem se add fel.. én is fogyózok már régóta ,most vettem egy szobabicót,ha este van időm rápattanok,(bár empó után rá kell erőszakolnom magam)most tartok 5 kg-nál,metformint felírtak? mert én is arra várok hogy megkapjam,mert én PCOS vagyok inzulinrezisztenciával,és a hülye doki nem ítr fel erre gyógyszert.. most megyek a budai meddőségibe jövő héten remélem ott ki tudják kezelni:D
6/8 anonim válasza:
Én hasonlóan vagyok, mint te, toxémiás terhességből, 28. hétre lett a lányom, majdnem ott maradtunk mindketten, sokat voltunk kórházban...9 hónapos, és még mindig újraélem a borzalmakat, tehát én nem vállalkozok testvérre,hiszen ő már van, nem kockáztathatok.
7/8 A kérdező kommentje:
11:08nak:igen, kaptam azt, de sajnos a mellékhatások miatt 1 hónapig se szedhettem:(talán tényleg más doki kéne..én is nagyon örülök a lányomnak, és szeretném felnevelni, mégis mindennap attól félek, mi lesz velem, ha nem változnak a dolgok, mert 14 éve tart ez az állapot, azóta kísérletezgetünk mindent,küldenek ide-oda,nem egyszerű.Mindamellett nagyon remélem, hogy a lányom nem örökli a hülyeségeim..
2009. aug. 21. 22:45
8/8 anonim válasza:
nah akkor ha nem akarsz és félsz akkor hagy a csudába,de viszont a bajaidat csak meg kell valamikor oldani:D
ha elmész valamelyik meddőségibe lehet rájönnek valamire és hip hop jól leszel és még babás is lehetsz újra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!