Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom nagyon sok ilyen kép...

Emike22 kérdése:

Tudom nagyon sok ilyen kép van/volt már... De sajnos nagyon sok egészségügyi problémával állunk szemben, ami miatt szeretnénk mihamarabb tudni, hogy várandós lehetek-e. Linkelek képet. Szerintetek? Tudom nagyon korai még🤞

Figyelt kérdés
[link]

nov. 17. 13:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mind, de babatervezéskor nem tiltják a migrén gyógyszert....most akkor mindenki ovutól haldoklik a babáért vagy mi? Ez nem életszerű...pláne, ha 4 napos migrén van.. Volt egy blog is ahol az anyuka orvosi engedéllyen szedte a migréngyógyszert, mert annyira durva volt neki... ha annyira veszélyes lenne, nem szedhetnénk tervezéskor sem, illetve nem mentek volna bele a hölgynél sem a terhesség alatti szedésben.

Nekem is csak annyit mondtak, ha terhes leszek ne szedjem. Nem azt, ha csíkot halucinálok és még a mensim sem késik.

Bocsi, csak ilyenkor az jut eszembe, hogy az ilyen emberek majd burokban nevelik a gyereket és már tervezéskor is burokban élnek, nem mennek szórakozni, nem esznek csak saját termesztett ételt, élni is elfelejtenek vagy mi?

nov. 17. 18:51
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
11es vagyok. Nem csík halucinálásról beszéltem én sem, hanem amikor ott a csík egyértelműen még ha halvány is. Én is teszteltem, 10.dpon pozitív lett és nem szedtem többet.. mindegy.. részemről ez a téma lezárva.
nov. 17. 19:43
 23/31 anonim ***** válasza:
45%
Ez halvány +
nov. 17. 20:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teszt sajnos akkor is ilyen, ha nem vagy terhes.
nov. 17. 20:47
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Valami van rajta pluszban. Ha terhesség all fent, holnapra erosebbnek kell lennie! Drukkolok!:)
nov. 17. 21:20
 26/31 anonim ***** válasza:
Sajnalom, de ez all pozi. Engem sokszor becsapott, nagyon rossz teszt
nov. 18. 05:03
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik a kérdésre adtak választ! 😊
nov. 18. 07:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Mi lett a mai eredmény?
nov. 18. 08:32
 29/31 A kérdező kommentje:

Szia 28!

Nem erősödött a csík, sőt még inkább halványabb, fotón nem is látszik szinte ránagyítva sem, úgyhogy nincs értelme feltenni.

nov. 18. 08:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom, sok sikert a következő ciklushoz.
nov. 18. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!