Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második terhesség. Mikor...

Második terhesség. Mikor kezdett látszani? Mik voltak a tünetek és mikor kezdődtek?

Figyelt kérdés
Még 5 nap van a nemvártig és tűkön ülök miatta
nov. 16. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyenkor a másodikkal nekem még semmi tünetem nem volt. 6 hetesen kezdődött az émelygés és,hogy nem kívántam az ég világon semmit. Egyedül a kakaó ment dögivel. Persze azért ettem is muszájból.Rajtam a második a 8. hét után kezdett látszani én akkoriban vékony testalkatú voltam.😅
nov. 16. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam mind a három terhességemnél megfigyelhető volt, hogy az elmaradt menstruáció előtt kb 5-6 nappal sokkal többet jártam pisilni. Én ezt amolyan 0. tünetnek neveztem el magamnak, mert sokan kb hülyének néznek emiatt. :D. A második terhességemnél ezen kívül az első tünet az iszonyú mellfájdalom volt, ami pont a nemvárt napján jelentkezett és jópár hétig kitartott. A hasam elég korán 10-11 hetesen már egyértelműen látszódott, nem vagyok kifejezetten vékony, inkább átlagos. Az elsővel kb 25 hetesen kezdett látszódni, a harmadikkal 14. héten vagyok és még nincs hasam. Nem tudom, van-e összefüggés, de a második baba fiú, az első és a harmadik pedig lány. A lányokkal egyébként a "0." tünetet leszámítva semmi nem volt.
nov. 16. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Második terhességemnél nagyon érzékenyek voltak a melleim már a nemvárt előtt 2-3 nappal. De semmi más. Ez alapvetően lehetett volna sima menstruáció elötti tünetek is, de valahogy más volt mégis. Ilyet az első terhessegemnél nem tapasztaltam. Elsőnél nagyon hamar kezdtem émelyegni, másodiknál viszont sokàig nem volt hányingerem ahhoz képest.

Egyébként ellenkező neműek, nem tudom ez számitott-e.

Látszani azért jóval ezután kezdett. Nekem kb 9-10 hetesen már érezhető volt-nem tudtam begombolni a sima nadrágjaimat. Elsönél ez kb 18-19.hetesen volt csak jellemző.

nov. 16. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sajnos közben kiderült, hogy miért éreztem a sok furcsaságot..

Most jött meg

nov. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!