Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses előtt 1 héttel kezdődte...

Menses előtt 1 héttel kezdődtek! Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap még a nem vartig. Egy hete kezdődött,hogy elkezdett görcsölni a hasam,mintha megakarna jönni. mindig van pms tünetem. Néha érzem,de nagyon enyhén h szurkál 2 oldalon a petefészkemnel. Ilyenkor pillanatra a combomban is érzem a nyilalast,utana elmúlik. Egy hete hőhullámaim vannak. Ha kicsit sietek,azonnal folyik a víz a hátamról.Aztán lassan elmúlik,majd pár mp-ig mintha faznek. Pisilesnel olyan,mintha fel lennék fazva. Aztán elmúlik. Ma reggel sötét színű volt a vizeletem,de csak az első,mostmar szinte színe sincs. Menses előtt 2 nappal szoktak hasonló tüneteim lenni,de most hamar kezdődtek. Ilyenkor már idegesebb szoktam lenni,feszült..mostmeg szinte Örülök,enekelgeteunk a lányommal.. Vidám vagyok. 😲 A hasam most is görcsöl. Állandóan azt hiszem h most fog negjonni. Van h erős,de van h gyengül. 1 honapja E vitamint es folsavat is szedek. Valaki volt már hasonló helyzetben? :) 7 hónapja próbálkozunk. 28 vagyok.( ja! 1 héttel ezelőtt 2 napig "zabáltam" nagyon sokat ettem. Na akkor hittem h megfog jönni.)

2016. okt. 15. 08:44
1 2
 1/13 Kérdésekzöme ***** válasza:

Szia!

Esetleg azt lehet tudni, hogy mikor volt ovu? Szerintem ez akár terhességre utaló jelek is lehetnek. Pecsételő vérzés esetleg nem volt, nem vetted észre?

Mi 6 hónapja próbálkozunk és volt pár hónap amikor mensi előtt egy héttel már én is ilyeneket produkáltam, sőt még a szédülés, hányinger is meg volt, de aztán mindig megjött a havim. Nyilván ha nem jön meg akkor tesztelj egyet, de gondolom ezt mondanom sem kell.... :)

2016. okt. 15. 08:56
 2/13 anonim ***** válasza:
2 nap múlva tesztelj egyet, az a biztos. A többi lehet terhességi tünet. Vagy nem. Drukkolok
2016. okt. 15. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Ha nagyon más minden akkor persze van esély de az amúgy is van. Nekem pl általában a menzim napján kezdődnek a tüneteim ehhez képest múlt hónapban csak a 3. ilyen napon jött meg.. volt már olyan is, hogy 30-32 napos ciklussal időben kezdett görcsölni a hasam ehhez képest 37. ciklusnapon jött meg.

Amikor terhes lettem nemvárt napján elkezdett görcsölni a hasam, biztosra is vettem, hogy na most fog megjönni, fantasztikus. Ehhez képest nem így lett. Szóval mindkét irányba működik ez.

2016. okt. 15. 09:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok neked hogy várd meg míg késik pár napot a menzid és csinálj egy terhességi tesztet. Az esély megvan rá..
2016. okt. 15. 09:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Az ovum 14 napja volt.Igazság szerint menses tunetnek fogtam fel. Csak az a furcsa hogy hohullamaim vannak 1 hete ,aminek most kéne kezdődnie. Hamar jött! Bizonyáraminden hónapban változika szervezet,de túlvagyok sok csalodason. Nem merek egyelőre tesztelni. De ha késik..fogok ;) csak érdeklődök volt e már hasonló cipőben valaki. Kicsit másabb,mint eddig. Köszönöm a válaszokat! 😊
2016. okt. 15. 09:14
 6/13 Kérdésekzöme ***** válasza:

Drukkolok! ;)

Üdv.: Jetta

2016. okt. 15. 09:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem pont akkor voltak hőhullámaim, amikor nem voltam terhes...

Na ettől még lehetsz.

A reggeli vizelet meg mindig sötétebb, ez a normális, éjszaka általában nem iszunk annyit, és ha előző este sem ittál eleget, akkor meg lehet még sötétebb...

Az összes "tüneted" olyan, hogy lehet terhesség miatt is, meg nem is.

Szóval várd ki az idejét, aztán tesztelj.

Drukkolok azért!

2016. okt. 15. 10:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Jetta! 😊 várok várok.. Meglepődnek,ha sikerülne! A történetemhez hozzá tartozik,hogy 3 évig védekezés nélkül történtek az együttlétek. Nem sikerült! Aztán Kiderült h endometriozisom volt. Megműtötték év elején,az orvosom azt mondta..minden eredményen tökéletes,hajrá! Azota telt el 7 hónap es semmi. Viszont a mostani másabb jellegűek,mint szokott lenni menses előtt. Inkább felfogom menses tünetnek ..aztán meglátjuk. A lányom is folyamatosan monja mar évek óta,h szeretne kistestvért. Ma is kérdezte! Nagyon örülnénk ha végre sikerulne! 😊
2016. okt. 15. 11:59
 9/13 Kérdésekzöme ***** válasza:

Oh hát az elég sok idő...Gondolom mily lehet minden hónapba mikor megjön a havid... :(

Az én ikertesómnak is hormonális betegsége van, agromelágis, megműtötték 13 novemberébe, de folyamatos kezelések kellenek neki, nagy dózisokba kapja a hormon injekciókat az az kapta, most már azt hiszem a 28. hétbe van. :) Most minden gyógyszeréről leállították, egész jól bírja. Neki anno azt mondta az endoklinológusa hogy nagyon kevés esélye van a babára, de aztán májusba mikor kiderült hogy babát vár nagy meglepetés érte, igaz nem is tervezték a babát, de hát nyilván a kisebb nagyobb sokk után örülnek neki... Annyi hogy ő Londonban él és ott műtötték, ott van magyar származású endoklinológus professzora. Ezt csak a kinti eü miatt említettem meg. Kicsit másabb mint itthon...

2016. okt. 15. 12:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok neki!! 😊 én még nem akarom a hormon kúrát..epp emiatt kezdtem szedni a folsavat es az E vitamint. Mivel többek írták h tobb evi próbálkozás után következő hónapban az e vitamin hatására teherbe is estek. Gondoltam ártani nem fogok vele. Meglátjuk. Ha most is megjön.. Szedem tovább decemberig..hátha..aztan jovore visszamegyek az orvosomhoz. De akkor mostmar határozott céllal!! 😉
2016. okt. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!