Kismamik! Kinek nem voltak tünetei a nemvárt menzi elmaradásakor? Mikor kezdődtek a terhesség első jelei?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 08:56
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem is voltak tipikus terhestüneteim, csupán aluszékonyabb voltam az első hónapokban és kicsit nagyobb lett a mellem, jobban látszottak az erek rajtuk.
2/10 anonim válasza:
Én nem különösebben figyeltem magam, de ólmos fáradtságon kívül nem volt más. Azt meg betudtam a nagy melegnek (augusztus volt) meg a stresszes munkának. Mivel wc-re alapból gyakran járok, nem vettem észre ebben sem szmbetűnő változást. A mellem egy pillanatig sem feszült. Kb. a 6-7. héten kezdődtek a rosszullétek.
És hogy ez mind normális, az is jelzi, hogy a másik szobában szuszog a ma 6 hetes kisfiam. :))
3/10 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy írtok!Köszönöm!Én tegnapra nem vártam,de eddig semmi még a hasam sem görcsöl csak a mellem nagyobb a szokványosnál,ennyi!Ha vasárnapig nem jön meg akkor tesztelek!
2010. máj. 28. 09:08
4/10 anonim válasza:
Szorítok!!!! Majd írd meg az eredményt!!!
5/10 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen kezdodtek a tunetek. Most 8 hetes vagyok és állandoan hányok és rosszul vagyok. Hétrol hétre erosodik a tunet.
6/10 anonim válasza:
Szintén 6 hetesen kezdődtek a tünetek. Az első jel a pozitív teszt volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Holnap reggel tesztelek!Megírom az eredményt :).Rossmann-ba vettem Easy Pregnancy tesztet remélem jó lesz?!
2010. máj. 28. 19:38
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma reggel pozitívat teszteltem!Nagyon boldog vagyok!Köszönöm a szorítást!
2010. máj. 30. 18:04
9/10 anonim válasza:
Gratulálok!!!Én még várok,de pár napon belül nekemis tesztelnem kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!