Hányadik héttől kezdődtek nektek a tipikus terhességi tünteket?
Nekem csak az elsonel fajt a mellem de nagyon.a masik kettovel semmi nem volt,csak az elmaradt mensi.
Talan cseppet feszultek a melleim,de messze nem ugy mint az elsovel.
Nálam mindkét babánál kb.a 6.-7.héten kezdődtek a tünetek,a hányás,a mellérzékenység is.12.hétig tartott az állandó hányás,hányinger,de félidőig volt többször is,hogy hánytam,csak nem olyan sokszor. Volt szagérzékenység,az is végig.
Utólag gondolkodtam,hogy még a 4.hét előtt volt tünetem,ez volt a szédülés(sportoltam,de a terhesség levitte a vérnyomásomat,feltűnt,hogy valamiért szédülök),meg még az is,hogy egyszerűen nem bírtam várni ebédig,mindig előbb ettem a meló helyen,mint szoktam!:)
Lehet a 3.babádnál gyengébb lesz a hányás,de lehet, hogy ugyanolyan lesz mint a többi. Kíváncsi vagyok,majd írd meg mi lesz! Sokan mondják,hogy különbözők a terhességek,de a két gyereknél nem volt sok különbség,pedig fiú,lány. Talán a másodiknál fittebb voltam,mert ott volt a nagyobbik,n is hiztam annyit!:) Remélem a 3.babánál már könnyebb lesz!, Kitartást,és jó egészséget!
4-es válaszoló!
Remélem gyengébb lesz mint az első 2 gyerekkel. Hiába lány, fiú szinte semmi különbség nem volt. Egy pár amire emlékszem hogy a fiammal eleinte alvós voltam. De a sav, a hányás, a szagundor, minden játszott mindkettőnél. Hát kiváncsi vagyok milyen lesz, mert sokszor vagyok egyedül, alig segitenek. Remélem nem leszek hulla. Mondjuk akkor tudni fogom hogy fiú lesz. :)
De még egy különbségre emlékszem hogy a lányommal kg számra ettem a kigyóuborkát viszont a fiamnál már minden falat vissza jött. Majd irok mi a helyzet. Jó egészséget nektek is!
Sziasztok!
Na hát annyi különbség van egyenlőre hogy pici hányinger van minden reggel. Meg ha hányingerem van napközben ha eszek pár falatot jobb les. Többször eszem kevesebbet. Érdekes.
Jól esik a kávé, egyenlőre nem vagyok fáradtabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!