Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok olyant hallani, hogy...

Sok olyant hallani, hogy terhesseg alatt is van vérzés ezért vannak olyan nők, akik sokkal később veszik észre a terhességet! Mit gondoltok ti erről ?

Figyelt kérdés
nov. 13. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy mit gondolunk róla?
nov. 13. 17:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehetséges, az hogy valaki 4 hónapos terhes és megvolt 4 vérzése ? Vagy ezt nem értem én
nov. 13. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Előfordul.

Anyukám vérzett az első 2 hónapban terhesség alatt, így nem tudott róla

Még CT vizsgálaton is volt így. De semmi bajom nem lett szerencsére.

Egy volt kolléganőm hasonlóan járt. Gyógyszert szedett és amellett esett teherbe. 4 hónaposam tudta meg, mert addig ugyanúgy meg volt a megvonásos vérzése. Hát volt nagy megdöbbenés de pozitív lett a vége

nov. 13. 17:51
 4/12 A kérdező kommentje:
De nekik a teszt gondolom egyből pozitív lett
nov. 13. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
4x biztosan nem volt vérzése.
nov. 13. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Akik később tudják meg, nem is tesztelnek. Ha testtelnének vérzés mellett is pozi lenne. A vérzés nem gátolja a hcg jelenlétet.

Anyukámnak is kétszer volt vérzése mensi idején napokig mikor engem várt, pedig már a doki megállapította a terhességet. A legtöbbször hematóma okozza.

Aki babát akar az úgy is tesztel, ha kell ha nem.

Azért a 4 hónapos terhességet már észreveszi az ember..ott már alakul a has formája... sőt már érezni a mozgást is.

Az gyakoribb, hogy az első mensi még megjön, bár az fura vérzés, nem foglalkozik vele a nő majd a következő mensi nem jelentkezik, tesztet csinál pozi lesz és még vagy 3 hét mire dokihoz megy...akkor már majdnem 12 hetes...szóval így a legvalószínűbb a jelenség. De ez csak azoknál fordul elő, akik nem terveznek babát, eszükbe se jut tesztet csinálni, ha pl 3 napos vérzésük volt.

nov. 13. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik barátnőmnek még háromszor "megjött". Nem terveztek babát, vérzett is, így nem tesztelt. Ha tesztelt volna, pozitív lett volna, hiszen terhes volt. De amikor elvetéltem, a kórházban is ez volt az ágyszomszédomnál. Még kétszer megjött neki, majdnem kicsúszott a 12 hetes határidőből.
nov. 13. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Baratnom kb a 7.honapig ugyanugy menstrualt, mint normalisan. Mivel nem tervezett gyereket, ezert eszebe se jutott tesztelni, igy amikor elment vmi orvosi vizsgalatra egyeb okok miatt, ott derult ki, hogy amugy terhes. Mar a 12.heten is tul volt. Egeszseges gyereket szult, de okozott némi problémát az adminisztráció amiatt, hogy kicsúszott a 12.hetes idopontbol. De ez tenyleg nagyon ritka, foleg, hogy még az észrevétel után is hónapokig menstruált.
nov. 13. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindharom terhessegemnel 2-3 alkalommal volt meg verzesem igaz kevesebb. De volt.
nov. 14. 02:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen. Egy barátnőmnek megjött 3 havi rendszeres menstruációja, a 4. maradt el. Akkor már 16 hetes körül volt, csak azt tudom, hogy már nem lehetett elvetetni.
nov. 14. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!