A párommal babát szeretnénk, viszont mind a ketten 7éve napi szinten fogyasztunk marihuánát. Mennyi idő szükséges, hogy kiürűljön a szervezetünkből, de főleg az enyémből?(N)
Figyelt kérdés
Mivel úgy tudom, hogy kb 3nap es a vizelet sem mutatja ki, én 6-7 hónapra gondoltam várakozási időnek.nov. 12. 15:17
11/13 anonim válasza:
És azzal mivan,hogy ha valaki rendszeresen dohányzik,és még a babatervezés előtt sem hagyja abba,sőt még terhesség alatt is dohányzik mert hát"orvos szerint rosszabb ha ideges leszek pár szál nem árt". És a dohányzás károsabb mint a fű. Az alkoholról ne is beszéljünk,minden putris iszik cigizik azt teherbe esik,ha az nem probléma akkor a fű miért? Miért kell korlátoltnak lenni? Nem egy nem kettő alkoholistát ismerek aki szerint a fű ördögtől való..chat GP-t megírta hogy mindenféle kutatás alapján hivatalosan kijelenthető hogy a dohány magába már károsabb mint a zöld
12/13 anonim válasza:
Nem azt mondják, hogy a canabiszt használó férfiak nem kívánják a szexet?
Beállva elvileg nincs merevedésük vagy ez csak városi legenda?
13/13 anonim válasza:
Jézus ereje,amúgy akik ilyeneket állítanak,azok valami bunkerben élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!