Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vizsgálat szükséges még?

Milyen vizsgálat szükséges még?

Figyelt kérdés

11 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig sikertelenül.

Ciklusaim rendszeresek, ovulációt hőmérőzéssel figyelem az utóbbi 3 hónapban, de igazából érzem is, hogy kb. mikor van. Utána a hőm felmegy 37 körülire, majd menstruáció előtt 1 nappal leesik.

2-3 hónapban menstruáció előtt barnáztam. Ebben a hónapban megint. Kétszer voltam nőgyógyásznál, egyszer rutin, egyszer a barnázás miatt. Egyéb okból volt 2 hónapja teljes vérkép, ill. pajzsmirigyes labor, ami rendben, cukorterhelesén is voltam az is rendben. Hormonpanel ill. átjárhatósági még nem volt.

Most sajnos utána olvastam a menstruáció előtti barnázásnak, hogy jelenthet progeszteron hiányt.

Nőgyógyász miért nem vizsgálta ezt meg? Hova forduljak? Keressek másikat?

Azt mondta nyugodjak meg, minden rendben, próbálkozzunk tovább. De gondolom a menstruáció előtti 4-5 nap barnázás nem normális dolog. Gynositolt javasolt, amit 6 hónapja szedek.

2022. okt. 11. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglesz a 3ik és 21ik napi hormonpanel, abból ki fog derülni, hogy alacsony-e progeszteronod, illetve hogy van-e peteérésed.
2022. okt. 11. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk ha neked van ovulációd, akkor a párod spermáját se ártana megnézetni, ugyanis nem csak a nőnél lehet baj. Közben neked egy hormonpanel. Ha mindkettő stimmel, akkor átjárhatósági vizsgálat.
2022. okt. 11. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem állami rendelesen annyi mondtak, hogy legyen több szex (a kétnapontánál több, legaláb heti 3-4 xD)

A magán rögtön 3-21 napi hormonpanelre küldött. (Magánban, synlabnál is lehet)

2022. okt. 11. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Magánban voltam, ez a legszomorúbb… :(

Párom kapott javaslatot/beutalót spermavizsgálatra, azt elvégzik államiban vagy csak magán?

2022. okt. 11. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak a János kórházban tb alapon csinálták. A meddőségi dokitól kaptuk a beutalót.
2022. okt. 11. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi magánban voltunk, beutalót se adott, csak h milyen vizsgalatokra menjünk férjemmel. (Neki sperma, azt a maganrendelésen tudta is intezni)
2022. okt. 11. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálam is és az orvos semmit nem csinált. 1 év alatt sikerült a kistesó. Első gyerek 4 éve simán és akkor a barnázás se volt. Mi pont mentünk volna endokrinológushoz, amikor összejött. Érdemes lenne nektek is másik orvoshoz menni. Szerintem nálunk se az orvoson múlt a siker. Gynositolt javasolt nekem is az orvosom, de semmi eredménye nem lett nálunk és abbahagytam. Enélkül sikerült. Véreztem többször az első 12 hétben terhesen,szóval tuti valami nálam sincs rendben.
2022. okt. 11. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Aviva torna
2022. okt. 11. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Àtjàrhatosàgi hozta meg nekünk a babát. Le volt tapadva az egyik vezetèkem. Februàr 10 volt a beavatkozàs , március elejèn + teszteltem . Drukkolok hogy sikerüljön a baby 🤞
2022. okt. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!