Milyen vizsgálat szükséges még?
11 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig sikertelenül.
Ciklusaim rendszeresek, ovulációt hőmérőzéssel figyelem az utóbbi 3 hónapban, de igazából érzem is, hogy kb. mikor van. Utána a hőm felmegy 37 körülire, majd menstruáció előtt 1 nappal leesik.
2-3 hónapban menstruáció előtt barnáztam. Ebben a hónapban megint. Kétszer voltam nőgyógyásznál, egyszer rutin, egyszer a barnázás miatt. Egyéb okból volt 2 hónapja teljes vérkép, ill. pajzsmirigyes labor, ami rendben, cukorterhelesén is voltam az is rendben. Hormonpanel ill. átjárhatósági még nem volt.
Most sajnos utána olvastam a menstruáció előtti barnázásnak, hogy jelenthet progeszteron hiányt.
Nőgyógyász miért nem vizsgálta ezt meg? Hova forduljak? Keressek másikat?
Azt mondta nyugodjak meg, minden rendben, próbálkozzunk tovább. De gondolom a menstruáció előtti 4-5 nap barnázás nem normális dolog. Gynositolt javasolt, amit 6 hónapja szedek.
Nekem állami rendelesen annyi mondtak, hogy legyen több szex (a kétnapontánál több, legaláb heti 3-4 xD)
A magán rögtön 3-21 napi hormonpanelre küldött. (Magánban, synlabnál is lehet)
Magánban voltam, ez a legszomorúbb… :(
Párom kapott javaslatot/beutalót spermavizsgálatra, azt elvégzik államiban vagy csak magán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!