A párommal babát szeretnénk, viszont mind a ketten 7éve napi szinten fogyasztunk marihuánát. Mennyi idő szükséges, hogy kiürűljön a szervezetünkből, de főleg az enyémből?(N)
A nőknél fogalmam sincs, de a spermát is károsítja minden ilyesmi, szóval férfi oldalon is minimum 3 hónapra lenne szükség, mivel annyi idő alatt cserélődik le az összes spermium.
(Persze gondolom, hogy 7 év után neked sincs eszedben igazából leszokni, nemhogy az apukának, mert "Minek?", kit érdekel egy beteg gyerek...)
Nem azt szokták mondani a füvesek, hogy a fű full egészséges, a kannabisz olaj még a rákot is gyógyítja? 😂😂😂
Akkor minek aggódsz a gyerekért?
Jajj de szeretem ezt az oldalt 🤣🤣
Azért köszönöm a hozzá kicsit is értő válaszokat?😅
Ebben legjobb a "szünet" kulcsszó 🤣 És mikor szeretnétek folytatni? Már a szülőszobán vagy kibírjátok hazáig? 7 év alatt már úgy elhülyültetek tőle, hogy édes mindegy, abbahagyjátok-e.
Egyébként én is csalódtam az oldalban. Az ilyen kérdéseknél mindig nyüzsgnek a drogosok és kiosztanak mindenkit, hogy csak ebben a hanyatló sz@r országban csinálnak ebből ekkora problémát. "Normális helyeken" a gyerekorvos ezt írja fel az anyatej mellé 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!