Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal babát szeretnénk,...

A párommal babát szeretnénk, viszont mind a ketten 7éve napi szinten fogyasztunk marihuánát. Mennyi idő szükséges, hogy kiürűljön a szervezetünkből, de főleg az enyémből?(N)

Figyelt kérdés
Mivel úgy tudom, hogy kb 3nap es a vizelet sem mutatja ki, én 6-7 hónapra gondoltam várakozási időnek.

tegnapelőtt 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok. Igazán felelősségteljes pár vagytok, ha mindketten több, mint 7 éve napi szinten illegális szert fogyasztotok. És így akartok gyereket (ha nem kamu a kérdés, mert simán megfordult a fejemben, hogy az is lehet)? Itt az egészségügyi kockázatoknál még nagyobb gond, hogy a gyereknek egy épeszű szülője sem lenne, aki betartja a magyar törvényeket, így legalább ebben jó példát sem mutatna. Én sem vagyok egy szent, de legalább törvényesen élek.🤦
tegnapelőtt 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Azért a bútorokat cseréljétek le előtte, mert már rég beleivódott a szag stb mindenbe, még ha ti nem is érzitek vagy veszitek észre... (tapasztalat)
tegnapelőtt 15:52
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 valaszolo, köszönőm szépen, most aztan mindenre választ kaptam😍
tegnapelőtt 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

A nőknél fogalmam sincs, de a spermát is károsítja minden ilyesmi, szóval férfi oldalon is minimum 3 hónapra lenne szükség, mivel annyi idő alatt cserélődik le az összes spermium.

(Persze gondolom, hogy 7 év után neked sincs eszedben igazából leszokni, nemhogy az apukának, mert "Minek?", kit érdekel egy beteg gyerek...)

tegnapelőtt 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem legalább egy évet kellene várnotok, visszaesés nélkül. Ha nem megy a függőség leküzdése, akkor inkább ne vállaljatok gyermeket.
tegnapelőtt 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt szokták mondani a füvesek, hogy a fű full egészséges, a kannabisz olaj még a rákot is gyógyítja? 😂😂😂

Akkor minek aggódsz a gyerekért?

tegnapelőtt 16:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Jajj de szeretem ezt az oldalt 🤣🤣

Azért köszönöm a hozzá kicsit is értő válaszokat?😅

tegnapelőtt 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
7-Szerinted itt hány "hozzáértő" lesz majd? Most őszintén...
tegnapelőtt 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha komolyan érdekel, orvost kérdezz. Én ilyen esetekben utánaolvasok a dolgoknak, egész sok minden elérhető a neten is. Akár orvosi szaklapokban. Aztán meg úgyis lutri kicsit, kinek mit dob a gép. De azért tényleg illik mindent megtenni, ha már eddig erre nem is gondoltatok...
tegnapelőtt 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Ebben legjobb a "szünet" kulcsszó 🤣 És mikor szeretnétek folytatni? Már a szülőszobán vagy kibírjátok hazáig? 7 év alatt már úgy elhülyültetek tőle, hogy édes mindegy, abbahagyjátok-e.

Egyébként én is csalódtam az oldalban. Az ilyen kérdéseknél mindig nyüzsgnek a drogosok és kiosztanak mindenkit, hogy csak ebben a hanyatló sz@r országban csinálnak ebből ekkora problémát. "Normális helyeken" a gyerekorvos ezt írja fel az anyatej mellé 😂

tegnapelőtt 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!