Kémiai után 16 nappal halvány teszt?
Figyelt kérdés
Október 20.-án kezdtem vérezni 4 napos késéssel, 6 napig voltak előtte halvány nem erősödő pozitív tesztek. Mikor megjőtt előző nap már negatív volt a teszt. 25 napos ciklusaim vannak. Most nem éreztem ovulációt amit meg szoktam érezni, de furán vagyok és ma 2 teszt is extra halvány szemguvasztós + lett,2 napja nem volt rajta semmi. Lehetne ez még az ürülés vagy máris siker? Vérzéstől 16cn. Ha meg azt nézném mikor jött volna meg előzőleg akkor 22cn.nov. 4. 08:23
1/14 anonim válasza:
Hogy lehetne az előző miatt, ha ott végül negatív teszt mellett jött meg?
Lehet egyből siker (bár nagyon korai lenne 15-16 nappal utána, de nem kizárt), viszont az is lehet, hogy nem pozitív, csak rossz fajta a teszt (én már szinte minden fajtából láttam olyat, hogy volt egy nagyon halvany csík, de baba nem...) mit használsz?
2/14 A kérdező kommentje:
10es Elysiumot használok,még nem vert át pedig nagyon sokat csináltam már. Más fajták vertek már át sokszor.
nov. 4. 08:49
4/14 A kérdező kommentje:
Képen nem látszik.
nov. 4. 10:02
5/14 anonim válasza:
Ha képen nem látszik, akkor az negatív. Kémiai után jellemzően azért normális hosszúságú ciklus szokott lenni, mivel a kémiainál egyből mensi jön meg. Tehát számolhatod a ciklusodat is a vérzés első napjától.
6/14 anonim válasza:
Onnan kell számolni a ciklust, mikor megjött, nem amikor kellett volna. 16. ciklusnapon kizárt, hogy valósan pozitív legyen a teszted. Egyébként simán sikerülhet már ebben a ciklusban teherbe esni újra. Semmi nem zárja ki a lehetőségét.
8/14 anonim válasza:
16.ciklusnapon vagy, ahogy a 6-os is írta, így lehet pont ovura reagált halványan a hcg teszt, mert bizony tud olyat.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Várok hétvégéig.
nov. 4. 13:35
10/14 A kérdező kommentje:
Elvileg ha nem borult fel a ciklus akkor 9 nap múlva nem várom. Bár a mellem még nem fáj ahogy szokott 1-2 nappal ovu után....
nov. 4. 13:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!