Kémiai után 16 nappal halvány teszt?
Figyelt kérdés
Október 20.-án kezdtem vérezni 4 napos késéssel, 6 napig voltak előtte halvány nem erősödő pozitív tesztek. Mikor megjőtt előző nap már negatív volt a teszt. 25 napos ciklusaim vannak. Most nem éreztem ovulációt amit meg szoktam érezni, de furán vagyok és ma 2 teszt is extra halvány szemguvasztós + lett,2 napja nem volt rajta semmi. Lehetne ez még az ürülés vagy máris siker? Vérzéstől 16cn. Ha meg azt nézném mikor jött volna meg előzőleg akkor 22cn.nov. 4. 08:23
11/14 anonim válasza:
Minden terhesség, még a kémiai is borítja az érzékeket. Lehet most másképp fogod érezni a dolgokat. Pl én szülés előtt soha nem éreztem ovus tüneteket. Azóta igen. Kémiai terhesség után is hónapokig más volt minden érzet. Ezen ne agyalj :)
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben:) köszönöm szépen! Akkor jövőhét elejére nem várom továbbra is :)
nov. 4. 14:25
13/14 anonim válasza:
Az Elysium nekem 10ből 7szer szellemcsíkos kb.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem a 30 ból ez az első...
nov. 4. 15:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!