Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség Maradt meg...

Kémiai terhesség Maradt meg valakinek ebből baba vagy mindképpen el fog menni?

Figyelt kérdés
okt. 26. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A kémiai terhességnek azért ez a neve, mert abból nem lesz baba.
okt. 26. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A kémiai terhességnel nincsen baba.
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A kémiai terhesség az, mikor elkezdődik a beágyazódás, de nem sikerül rendesen megtapadni, így már ugyan hcg mutatkozik, de időre megjön a mensi vagy pár nap késéssel. Tehát itt nincs és nem is volt még baba. Ha pozitív tesztek után negatívak vannak, akkor az kémiai és nincs terhesség.
okt. 26. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mivan?!
okt. 26. 16:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Értsd már meg, hogy a tezted negatív. Ez nem kémiai terhesség, hanem szimplán nem vagy terhes. Nekem volt kémiai terhességem, 3 is, mind a háromnál pozitív volt a teszt, nem csak belemagyaráztam.
okt. 26. 16:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem pozitív volt azért is mentem vele orvoshoz mert görcsöltem gondolom akkor az orvos nem ezt mondta volna diagnózisnak ha nem ez lenne 😅 azért már csak egy orvos csak tudja mi van
okt. 26. 16:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Jo akkor te kémiailag vagy terhes, nemsokára mehetsz is már szülni.
okt. 26. 18:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hűű

Egy kicsit olvass utàna a dolgoknak!

Vagy nem tudsz semmit a teherbeesésről/magzat növekedésérölől, vagy csak ide felejtetted el leírni hogy màr hetek óta késik?!

Mert h ha a nemvàr napjàn tesztelést egy pozit, a doki még semmit nem làt olyankor.

Az hogy ha görcsölsz kb semmit nem jelent!

Ha pozi teszted van és mégis megjön a mensid az a kémiai terhesség (elindult, de nem stimmelt valami)

okt. 26. 20:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Ma van 7 napja hogy késik és volt 2 halvány tesztem első nagyon nagyon halvány második ma reggeli és már erősebb valamivel mint az első de az se túl erős és utána elkezdtem erősen görcsölni azért voltam orvosnál és ő mondta hogy vagy kémiai terhes vagyok ami elmehet ha megjön a menzesz,vagy túl korai és azért nem látszik ultrahangon, de azt mondta nagyobb a százalék hogy az első amit mondott és azért kérdeztem hogy így ebből még lehet e baba vagy már ne is reménykedjek,mivel hétfőn kell mennem hcg vérvétel és ott mondják meg tutira hogy lesz e ebből terhesség
okt. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!