Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Parnap van még hátra ez halvány?

Parnap van még hátra ez halvány?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

okt. 24. 13:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
60%

Ez olyan halvány, hogy negatív...

Mondjuk mintha látnék ott vmit, de lehet csak látni vélem, mindenesetre ez eddig semmi, a csík színe sem látszik, már ha van ott egyáltalán csík.

(Persze ilyenkor szokta írni mindenki, hogy élőben jobban látszik, és természetesen rózsaszín, de ez még akkor is semmi...)

Amúgy kb. ovu utáni hanyadik napon lehetsz, és milyen érzékenységű a teszt?

okt. 24. 14:00
 2/28 anonim ***** válasza:
75%

Mintha látnék ott valamit. Mintha.

Ha nagyon tesztelgethetnéked van, akkor tesztelj minden nap, vagy két naponta és akkor láthatod, hogy erősödik vagy sem.

De leginkább várd meg, hogy késsen a menstruációd 1-2 napot és akkor tesztelj.

okt. 24. 14:17
 3/28 A kérdező kommentje:
10nap után vagyok
okt. 24. 14:17
 4/28 anonim ***** válasza:

Én is látom bár inkább szürkés.

Időn belül jött ki?

okt. 24. 15:15
 5/28 A kérdező kommentje:
Igen idonbelul
okt. 24. 16:24
 6/28 anonim ***** válasza:
Ez annyiszor volt nekem.. ez negativ. Akkor pozitiv amikor mar nem kell ide feltolteni hogy elbird donteni.. hidd el 2.5 ev alatt sok ilyen tesztet toltottem fel ide es kiderult hogy ez tobbnyire lathato is rajtuk..
okt. 24. 17:01
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon halványan látom amit te is, nem várt napján tesztelj újra reggel. :)
okt. 25. 07:36
 8/28 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ennyire halvány tesztem 9. Dpo-n. Én a reagens helyének tudtam be. De nyilván 10. Dpo-n újrateszteltem és akkor ott már látszott a csík jobban. De ez tényleg bármi lehet.
okt. 25. 13:46
 9/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ

Pár nap múlva csinálok másikat

Ilyenkor lehet hányingerem?

okt. 26. 17:18
 10/28 anonim ***** válasza:

Hcg okoz tüneteket, úgyhogy ha terhes vagy simán lehet. Nekem 7. Héttől kezdődött a hányinger és kb 12-13. Hétig tartott. 9-10. Hét volt a legrosszabb, akkor a legmagasabb a hcg.

Szurkolok hogy sötétedjen a vonal, de ha már most csinálsz ugyanilyet is látszik szerintem.

okt. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!