Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozi vagy szellemcsík?

Halvány pozi vagy szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

okt. 16. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez erős negatív.
okt. 16. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Látom, mire gondolsz, de én ezt negatívnak venném egyelőre. Hol tartasz a ciklusban?
okt. 16. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Totál negatív....
okt. 16. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont az az állapot ami még negatív. Ennél erősebből sem mindig lesz baba. De ez képen is szinte láthatatlan....én is csak sejtem ott a vonalat, mert tudom mit kell nézni. Ha késik a havid, szinte tuti nincs baba. Ha még nem késik, 2 nap múlva ismételj, ha ez itt valami pozitív előjel lenne akkor az ott már egyértelmű lesz.

Nekem amúgy az ilyenekből nem lett baba.

okt. 16. 19:54
 5/11 anonim válasza:
71%
Totál negatív, nincs ott semmilyen vonal.
okt. 16. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

Ez a sok nyomi le fog pontozni,de igyanilyen volt a most 5 èves lànyomnal.Szoval akàr pozi is lehet.

[link]

okt. 17. 07:31
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Ja ès akkor nekem is azt írtàk,hogy negatív,🤷😅
okt. 17. 07:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm kedves 6! Ez nagyon hasonló :)
okt. 17. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Ez tipikusan a bármi lehet belőle még.Ugyanilyen alig látható csíkkal indult a lassan 17 éves fiam. Viszont volt olyan erős pozitív tesztem ami aztán sajnos mégsem maradt meg. Én drukkolok neked azért! ☺️
okt. 17. 14:35
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Utolso nyilvàn bàrmi lehet belőle,de ez a hulye hozzààllàs.Ha valaki tesztel ès pozi lesz,nem úgy fog neki àllni,hogy bàrmi lehet belőle,hanem remènykedik,hogy megmarad a terhessèg.🤦
okt. 18. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!