Csinaltam 1 terhessegi tesztet ami eloszor negativ lett,majd masnap neztem es halvany rozsaszines (szerintem)tudom hogy 10 perc utan mar neis nezze az ember!valaki irta hogy o rakot ra vizet es nem tunt el tehat nem lehetet szaradsi csik !?
Lehet véletlen egybeesés is, meg az is valószínű, hogy időntúli halvány és időntúli halvány között is van különbség.
Így kizárni nem lehet a terhességet, de ha 1-2 napon belül nem lesz egyértelmű, akkor el kell engedni.
Ha időn belül nincs ott csík, akkor nincs terhesség. Az időn túli csík, olyan, mintha nem is lenne.
2 nap múlva ismételhetsz, de 10 percen belül kell legyen csík, ha nincs akkor elengedheteted ezt a ciklust.
Értelmes kérdés is:)
A tájékoztatóban is le van írva, hogy meddig kell kijonnie a 2.csiknak. Ehhez képest örökké ilyen kérdések vannak itt, hogy másnap nézegetik a negatív terhességi tesztet és látni velnek rajta valamit, vajon terhesek e????
Én is voltam abban a helyzetben, hogy gyereket akartam és negatív lett a tesztem. Fogtam és kidobtam, nem nézegettem még másnap (sőt ki se kukaztam, itt azt is szokták).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!