Ingadozó ciklushosszal a kétnaponkénti együttlét hozhat sikert?
Szia, ugyanígy vagyok mint te, 27-32 nap között ingázik a ciklusom. 4 hónapja próbálkozunk. Az első 3 hónapban két naponta voltunk együtt. Most nőgyógyász javaslatára csak október 5-6-án, de így sem sikerült mert ma megjött :) gondoltam már én is LH tesztelésre, de mivel két napontai együtt létből eddig csak egy kémiai sikerült előző ciklusban így úgy vagyok vele, hogy szerintem az se segítene rajtam/rajtunk.
Sogornomnek szabályos 28 napos ciklussal 1-1 együttlétből a 14. napon lett két gyönyörű gyermeke úgyhogy utána 12. hétig nem bújtak össze. 😅
27-33 napos ciklus teljesen jó, nekem nőgyógyász mondta, nekem 27-32 naposak. Ez csak pár nap eltérés, teljesen normális.
Ha 2 naponta együtt vagytok, az tökéletes. Ha néha naponta, az is jó. A spermiumok általában 2-3 napig életképesek, ezért jó a minimum 2 naponta együttlét. Jól teszitek :)
LH tesztből próbálj 20-as érzékenységűt, neten pár száz Ft darabja. Általában a 20-as jó a többségnek. Ha az is napokig pozitív, akkor lehet próbálni 25-ös érzékenységűt.
Ki kéne tapasztalnod, hány napos a luteális fázisod. Érdemes lenne hőmérőznöd. Az utólag mutatja, mikor lehetett az ovuláció. Míg az LH teszt ugye előre.
Ha nem tudod, hogy kell hőmérőzni, szólj nyugodtan, és leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!