Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ingadozó ciklushosszal a...

Ingadozó ciklushosszal a kétnaponkénti együttlét hozhat sikert?

Figyelt kérdés
Hol a 27, hol a 33. Napra jön meg,tehát nincs állandó dátum az ovulációmra. Tesztelek LH-val, van,hogy napokig pozitìv,mint most is. Gondolom,nehezebben reped,vagy a teszt túl érzékeny. Mindenesetre menstruáció elmúltával 2 naponta vagyunk együtt,de mikor akartam akkor naponta. Volt akinek sikerült ìgy? Vagy baj,hogy ilyen kiszámíthatatlan a ciklusom?egyaltalan annak minősül?

okt. 18. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Összejöhet persze. Nagyon ritka, hogy valakinek teljesen pontos legyen a ciklusa. Nekem pl szoptatás alatt volt 27, de 37 napos is. Pont a 37 napos után határoztuk el, hogy szeretnénk mégegyet. Nem néztünk semmit, csak nem védekeztünk és sikerült.
okt. 18. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ugyanígy vagyok mint te, 27-32 nap között ingázik a ciklusom. 4 hónapja próbálkozunk. Az első 3 hónapban két naponta voltunk együtt. Most nőgyógyász javaslatára csak október 5-6-án, de így sem sikerült mert ma megjött :) gondoltam már én is LH tesztelésre, de mivel két napontai együtt létből eddig csak egy kémiai sikerült előző ciklusban így úgy vagyok vele, hogy szerintem az se segítene rajtam/rajtunk.

Sogornomnek szabályos 28 napos ciklussal 1-1 együttlétből a 14. napon lett két gyönyörű gyermeke úgyhogy utána 12. hétig nem bújtak össze. 😅

okt. 18. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

27-33 napos ciklus teljesen jó, nekem nőgyógyász mondta, nekem 27-32 naposak. Ez csak pár nap eltérés, teljesen normális.

Ha 2 naponta együtt vagytok, az tökéletes. Ha néha naponta, az is jó. A spermiumok általában 2-3 napig életképesek, ezért jó a minimum 2 naponta együttlét. Jól teszitek :)

LH tesztből próbálj 20-as érzékenységűt, neten pár száz Ft darabja. Általában a 20-as jó a többségnek. Ha az is napokig pozitív, akkor lehet próbálni 25-ös érzékenységűt.

Ki kéne tapasztalnod, hány napos a luteális fázisod. Érdemes lenne hőmérőznöd. Az utólag mutatja, mikor lehetett az ovuláció. Míg az LH teszt ugye előre.

Ha nem tudod, hogy kell hőmérőzni, szólj nyugodtan, és leírom.

okt. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!