2 nappal a feltételezett ovuláció előtti együttlétből
lehet baba?
Figyelt kérdés
Szombaton este voltunk együtt párommal.
Vasárnap délután egy közepesen erős csík volt az ovu teszten (app 0.59re írta az értékét), majd hétfőn már alig látható volt a Csík(0.27) (kettőt is csináltam mert alig akartam elhinni) . Vagyis akkor vasárnap volt az lh csúcs és tegnap volt az ovuláció igaz?
Volt már valaki úgy hogy ilyen időpontokkal terhes lett? 2 -2,5 nappal kb az ovi előtt?
Sajnos tegnap párom dolgozott így nem volt esély együtt lenni. Ma meg ha jól gondolom már késő mert nem tudom pontosan mikor volt ovu és 24 óráig termékenyíthető meg.
Amúgy szerda csütörtökre vártam az ovut, jól meglepett a teszt .
Szóval volt aki így lett terhes?
szept. 17. 12:13
1/8 anonim válasza:
A leírtak alapján az se biztos, hogy volt már ovud. Ha a két csík egyforma vagy a teszt csík erősebb akkor van lh csúcs és másnap tüszőrepedés. Vagy szombaton volt ovud, vagy még nem volt. Testtelj tovább.
szept. 17. 12:16
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor tesztelek tovább, de lehet ilyen hogy egyik nap erősebb aztán gyengébb majd újra erősebb lesz a Csík? Ugyanabban az időben teszteltem minden nap csütörtök óta. Mindig erősebb lett majd tegnap az alig látható mindkét teszten.
szept. 17. 12:21
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap volt enyhe alhasi görcsöm ami kb 2-3 óra után el is múlt. Meg szoktam érezni a tüszőrepedést de mindig félidőben volt eddig és ez most megzavart.3 nappal előbb...
szept. 17. 12:22
4/8 anonim válasza:
Alapvetően az LH nem fokozatosan nő mint a hcg. Ingadozik.
Ami még lehet, hogy érzékenyebb tesztet kell használj. Nekem a 25-ös nem mutatta, kb mint neked, pozi közeli volt, de pozi nem lett, nyilván így nem volt egyértelmű. A 15-ös teszt meg 5 napig pozit mutatott. 20-as vált be, az mutatta szépen.
Az a tapasztalatom, hogy a pozi leh teszt meglehetősen gyorsan lesz kétcsíkos, és 5 perc utánra besötétül a testt csík ott már pozi. Ha lassan jelenik meg a teszt csík, de idő után pozinak látszik, akkor az még nem valós pozi.
szept. 17. 12:44
5/8 anonim válasza:
Én így lettem terhes. Vasárnap voltunk együtt, kedden éreztem az ovus fájdalmat (tudom, hogy nekem a tüszőrepedés napján fáj, régen sokat hőmérőztem, másnapra jött mindig a magasabb testhő, mellfájdalom).
szept. 17. 14:12
6/8 A kérdező kommentje:
Na új ovu tesztelés volt, már semmi csík. Vagyis akkor valószínű hogy szombaton éjjel vagy vasárnap reggel/délelőtt volt az LH csúcs. Mert vasárnap kicsit halványabb de majdnem egyforma a control csíkkal tegnap nagyon halvány ma meg nincs.
szept. 17. 16:24
7/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy holnapra vártam jóval előbb volt. Pedig eddig mindig pontos volt. De lehet megzavarta hogy volt egy missed ab nyáron.b eddig nem teszteltem mert vártunk de most újra megpróbáljuk. És így tűnik ha szombaton voltunk együtt akkor jó időpontban volt...
szept. 17. 16:28
8/8 anonim válasza:
Voltam. Sajnos, nem maradt meg.😢 (Nem emiatt.) Utána viszont min. 5 nappal későbbi ovuból lettem terhes. Igaz, az extrém, de 2 nap simán tökéletes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!