Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10-12 feltételezett dpo-n...

10-12 feltételezett dpo-n lehet terhesség miatt puha a méhszáj?

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne vicceljünk már.

Nőgyógyász sem tud ilyen korán semmilyen műszerrel terhességet megállapítani, te sem gondolod komolyan, hogy az önvizsgálatból bármire következtethetsz!

2022. dec. 5. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Csinálj tesztet…nekem 11 dpo délután pozitív volt már…
2022. dec. 6. 01:22
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha úgy gondolod, hogy terhes vagy, ne nyúlkalj mar fel a mehszájadig. Olyan fertőzest csinalhatsz magadnak, ami vetélést okozhat. Tesztelj.
2022. dec. 6. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Később kezd el fepuhulni, legalább 1-2 héttel a mensi kimaradása után.

Egyébként igaz, ne nyúlkálj fel magadnak ha terhességet feltételezel!

2022. dec. 6. 08:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Figyeltem a higiéniára. Menstruáció alatt középmagasan van a méhszájam, alig 2 ujjpercnyire a bejárattól, ill tapintásra orrhegyre emlékeztet.

Jelenleg a 25. ciklusnapon vagyok, a méhszájam alig érem el és puha, tapintásra kb mint az ajkak. A ciklusaim 25-30 naposak.

Várjak még a teszteléssel?

2022. dec. 6. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk holnapután már mutathat valósat egy érzékenyebb teszt? Milyen fajtát ajánlotok?

Utána elutazom, jó lenne még itthon megtudni hogy mizu.

2022. dec. 6. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Veszel egy Predicatort, meg 2db egyszerűt, azt magaddal is viheted.
2022. dec. 6. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak a predictort ajánlom, vagy clear bluet.
2022. dec. 6. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul menstruáció alatt is turkálsz magadban? Elképesztő.
2022. dec. 16. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már nem friss kérdés, de csak azért is…. Hogy aki később olvassa, legalább annak ne legyen bűntudata:

Mindig, mindig van valaki, aki leírja, hogy ne nyúlkálj fel, mert a ugyan a te tested, de majd csak a nőgyógyász nyúljon fel, mert fertőzés meg vetélés, meg etc…. Szóval a kérdező ne nyúljon fel magának kézmosás után, de az teljesen oké, ha a párja nyálas kézzel nyúlkál ugyanoda (legalábbis jó esetben van előjáték…), vagy a f@rkával, amin ki tudja mennyi cucc van (természetes flóra és higiéniára figyelő férfi esetén is)…. Akkor ti sosem szexeltek? Hogy akartok gyereket?

Nem megbánatni akarok senkit, csak már nagyon unom ezt olvasni….

És én is megnézem mensikor, tusoláskor, hogy legyen viszonyítási alapom….

jún. 19. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!