10-12 feltételezett dpo-n lehet terhesség miatt puha a méhszáj?
Nem, ne vicceljünk már.
Nőgyógyász sem tud ilyen korán semmilyen műszerrel terhességet megállapítani, te sem gondolod komolyan, hogy az önvizsgálatból bármire következtethetsz!
Később kezd el fepuhulni, legalább 1-2 héttel a mensi kimaradása után.
Egyébként igaz, ne nyúlkálj fel magadnak ha terhességet feltételezel!
Figyeltem a higiéniára. Menstruáció alatt középmagasan van a méhszájam, alig 2 ujjpercnyire a bejárattól, ill tapintásra orrhegyre emlékeztet.
Jelenleg a 25. ciklusnapon vagyok, a méhszájam alig érem el és puha, tapintásra kb mint az ajkak. A ciklusaim 25-30 naposak.
Várjak még a teszteléssel?
Mondjuk holnapután már mutathat valósat egy érzékenyebb teszt? Milyen fajtát ajánlotok?
Utána elutazom, jó lenne még itthon megtudni hogy mizu.
Tudom, hogy már nem friss kérdés, de csak azért is…. Hogy aki később olvassa, legalább annak ne legyen bűntudata:
Mindig, mindig van valaki, aki leírja, hogy ne nyúlkálj fel, mert a ugyan a te tested, de majd csak a nőgyógyász nyúljon fel, mert fertőzés meg vetélés, meg etc…. Szóval a kérdező ne nyúljon fel magának kézmosás után, de az teljesen oké, ha a párja nyálas kézzel nyúlkál ugyanoda (legalábbis jó esetben van előjáték…), vagy a f@rkával, amin ki tudja mennyi cucc van (természetes flóra és higiéniára figyelő férfi esetén is)…. Akkor ti sosem szexeltek? Hogy akartok gyereket?
Nem megbánatni akarok senkit, csak már nagyon unom ezt olvasni….
És én is megnézem mensikor, tusoláskor, hogy legyen viszonyítási alapom….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!