Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma vagyis 21.-én van a...

Ha ma vagyis 21.-én van a peteérésem a vasárnapi együttlét jó lehet?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Mármint az előző vasárnapra gondolsz? Van rá esély, hogy jó legyen. Necces.
aug. 21. 20:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen ami kost volt vagyis 18.-a
aug. 21. 20:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Most
aug. 21. 20:39
 4/19 A kérdező kommentje:

Miért írod hogy necces?

Mikor 4-5 napot írnak hogy a kisfickók életképesek?

Ez bőven benne van a 4-5 napban

aug. 21. 20:41
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

3-5 napig életképesek a spermiumok, megfelelő környezetben.

Az a fontosabb kérdés, hogy honnan tudod biztosra, hogy ma van ovulációd? Például tegnap volt pozitív az ovulációs teszted? Mert akkor ma van ovulációd, vagy holnap reggel lesz.

aug. 21. 21:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély, ha tényleg ma van ovulációd. Több esély lenne azért ovuláció előtti 1-2 napos együttlétből.

Tesztelj 11-12 nap múlva 10-es erősségű terhességi teszttel, és kiderül.

Viszont ha csak ma volt pozitív az ovulációs teszted, akkor nem ma van ovulációd, ugye tudod? Hanem holnap, vagy holnapután reggel. Az ovulációs teszt az LH csúcsot mutatja, onnantól maga a tüszőrepedés 24-36 óra.

aug. 21. 22:40
 7/19 A kérdező kommentje:

Sajnos csináltam teszttel is régen de nem vált be!

Amúgy most kalkulátor írta!

Viszont mivel ma van pont 2 hete hogy meg volt a mensim gondoltam hátha ma volt!

aug. 21. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Èn fixen úgy lettem várandós, hogy mikor pozitív lett az lh tesztem akkor aznap és másnap is együtt voltunk. Mikor csak előtte meg aznap voltunk együtt nem lett baba.

Nekem az lh teszt nagyon is bevált, a naptár módszer egyáltalán nem.

aug. 21. 23:11
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően ritka az a férfi, akinek 3-5 napot kibír a katonája...tényleg nem ez jellemző. Inkább csak két nap. Nyilván esély van, pláne, hogy egy kalkulátorra hagyatkozol. Az pl nekem rendszeresen 3-4nappal elszámolja...lh teszt biztosabb és valóban a pozi lh tesztes vagy az előtte levő nap a nyerő. Nekünk is csak így jött össze. Mikor korábban voltunk csak együtt, sose sikerült.

Kalkulátor lófüttyöt nem ér :) viszont így lehet esélyed :), azért, ha tudtok legyetek mostanság is együtt.

aug. 22. 06:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Nyilván van esély, de ha tényleg ma van az ovud, a 4-5 nap azért elég necces. 0-2 nappal előtte lenne ideális együtt lenni.
aug. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!