Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma vagyis 21.-én van a...

Ha ma vagyis 21.-én van a peteérésem a vasárnapi együttlét jó lehet?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Együtt voltunk 21.-én is!!

Csak egymásnak estünk apával!!😉😉

aug. 23. 23:53
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha 21.-én volt az lh csúcs akkor jó lehet de én 22-én is “együtt lettem volna”mert az lett volna a fixebb :)

Legalábbis nálunk így volt. 2 hónapig csak előtte meg a pozitív ovu teszt napján voltunk együtt…aztán a harmadik hónapban csak a napján és utána…akkor sikerült 🥰

aug. 25. 05:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét baba a két nappal ovu előtti együttlétből lett. Biztosan tudom, mert utólag megmondták, hogy mikor fogant, és pont akkor nem tudunk együtt lenni, mert az egyiknél utaztunk el, a másiknál meg karácsonyra nálunk lakott anyósom 2 hétre.
aug. 25. 21:45
 14/19 A kérdező kommentje:

Ami még a baj hogy elég dagi vagyok illetve a pulzusom is rendetlenkedik!!

Hamar felmegy ,szedek is rá gyógyszert ha sikerült is nagyon nem tudom mi lesz de csak nem halok bele!!!

🙏🙏🥹

aug. 25. 23:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, sikerrel jártatok?
szept. 11. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves 15 !

Ne sajnos!

De most meg az uram nem

Akar szeretkezni!!

Nem tudom mi van vele!!😭😭😭

szept. 11. 23:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ó, sajnálom kérdező. Pedig ő is szeretne gyereket, nem?

Lehet stresszes, például gond van a munkahelyén.

Lehet kicsit befeszült hogy "feladat" van, hogy "kényszer" a szeretkezés.

Nekem termékenységi tanácsadó azt mondta, hogy ez nagyon gyakori. A nő sokat beszél erről, követi az ovulációt, lelkes, néha még követelőző is kicsit, most "kell" együtt lenni, "gyere, most van ovuláció".

Azt tanácsolta, hogy a nőnek inkább misztikusnak, csábítónak kell lenni. Nem kell tudnia feltétlenül a férjnek, hogy mikor van ovuláció. Elég, ha te tudod. És akkor lepd meg, vegyél fel valami szexiset, vagy várd otthon gyertyafényes vacsorával, hangolódjatok egymásra, bármi, ami nektek romantikus, intim. Aminek a vége az együttlét. Hogy oldódjon mindkét fél, ne legyetek befeszülve.

Tudom, nem könnyű. De emlékeztesd, miért szeretett beléd, nehogy esetleg félre kacsintson...

szept. 12. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval. A kellmunka nem olyan élvezetes...

Szerintem nálunk is van egy gyerekcsinálós szaga az együttlét(ek)nek. Bár igyekszem palástolni a "célt". :))

szept. 12. 08:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Igazatok van,köszönöm a támogatást jól esik!

Igyekszem másképp csinálni!!😘😘

szept. 12. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!