Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 éves vagyok és terhes. Mit...

20 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ne ítélkezzetek, a terhesség nem okoz problémát nekünk, de még fiatal vagyok, biztosan szeretnék gyereket de nem most. Az apa ugyanígy van. Ti mit tennétek?
okt. 16. 18:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
Ez teljesen élethelyzet függő. Én személy szerint 20 évesen ha teherbe estem volna megtartottam volna, de nekem olyan szüleim vannak, akik támogattak volna engem benne (attól totál függetlenül, hogy apuka képben van/marad vagy sem).
okt. 16. 20:59
 22/25 anonim ***** válasza:
38%
NINCS normális védekezés mellett teherbeesés. Felelőtlen voltál, nagyon. Most már akkor vállald a tetteidert a felelősséget, tehát legalább tudj felnőtt ember módjára dönteni...
okt. 16. 21:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted hogy a "terhesség nem okoz problémát" nektek? Hogy pl. kihordod és örökbeadod?...

Emlékszem amikor 20 eves voltam, mennyire rettegtem a teherbeeséstől, mert sem az abortuszt, sem a gyereket nem tudtam elképzelni. Védekeztünk is rendesen, kétféle módszerrel, hátha az egyik csődöt mond.

okt. 16. 21:10
 24/25 anonim ***** válasza:
36%
Gondolkodás nélkül vetetném el. Még te is gyerek vagy, korai még ez
okt. 16. 21:36
 25/25 anonim ***** válasza:
25%
Aki a 8-ast lepontozta, meg is tudná indokolni, hogy miért? Csak mert én értem, hogy az abortusz egyesek szerint milyen jó dolog, de ez még nem elég ok rá.
okt. 16. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!