Ne ítélkezzetek, a terhesség nem okoz problémát nekünk, de még fiatal vagyok, biztosan szeretnék gyereket de nem most. Az apa ugyanígy van. Ti mit tennétek?
Nem a második vagyok de 36 évesen van két TERVEZETT gyerekem.
Ezen kívül sosem estem teherbe mert nem akartam és megfelelően védekeztem.
Egyszer szakadt ki a gumi de arra találták ki az esemény utánit.
okt. 16. 18:26
12/25 anonim válasza:
Hogyha úgy érzed meg bírnátok neki mindent adni akkor tartsátok meg, de ha elvetetitek nektek kell egész életetekben ezzel sajnos elszámolni..
okt. 16. 18:28
13/25 anonim válasza:
Figyelj, ha nem akar egyikőtök sem gyereket, akkor szerintem az abortusz lenne a legjobb választás.
Ha viszont nincs szíved megölni egy gyereket vagy bármi más dolog, akkor tartsd meg. Miután megszülted örökbeadhatod. Ha pedig a szívedhez nőtt vagy mit tudom én, akkor megtarthatod.
De legfőképpen rajtatok függ.
okt. 16. 18:30
14/25 anonim válasza:
Hogy mit tegyél, arra nem adnék tanácsot, mert 2 sorból nem lehet mérlegelni.
De azt viszont vedd számításba, hogy egyedül maradhatsz egy gyerekkel, hisz fiatalok vagytok, nem is akartatok most gyereket, apuka simán leléphet, mégha az ellenkezőjét véled is, ez esetben is fel tudnád nevelni? Lenne segítséged, támogatásod?
okt. 16. 18:37
15/25 anonim válasza:
Most ha 10-en azt írják vetesd el 5-rn hogy tartsd meg akkor elveteted?
A gyakori népére bizod a gyerek sorsát?
okt. 16. 18:44
16/25 anonim válasza:
Ez pont az a helyzet, ahol nektek kell dönteni. Nem látjuk pl. mennyire stabil a kapcsolatotok. Mik a jövőbeni terveitek, mennyire kivitelezhető gyerek mellett... tanultok-e még, van-e bevételetek, szüleitek tudnak-e érdemben segíteni. Ha nem is akarjátok most, el tudjátok-e képzelni mégis, vagy egyáltalán nem. Mennyire vagy abortuszellenes vagy sem. Stb.
okt. 16. 18:54
17/25 anonim válasza:
3.
Hogyan csúszhat be?
okt. 16. 19:22
18/25 anonim válasza:
Komolyan úgy gondoltad, hogy ezt idegenektől kell megkérdezni? Ez a te életed, még csak most kezdődik igazán. Neked, vagyis inkább nektek kell tudni, belefér-e egy gyerek. Az itt válaszolók nem fogják helyettetek felnevelni.
okt. 16. 19:36
19/25 anonim válasza:
Nincs kérdés. Egyikőtök sem akar gyereket akkor el kell vetetni.
okt. 16. 19:37
20/25 anonim válasza:
Ha egyikőtök sem akarja, akkor max. az lehet kérdés, hogy elveteted vagy kihordod-megszülöd-örökbeadod. Megmondom őszintén én 20 évesen - bármennyire nehéz döntés is - az elsőt választanám. Nem tudom, hogy történt a teherbeesés védekezés mellett, és néha a legnagyobb odafigyeléssel is megtörténik, de annyiban igaza van a 9-esnek, hogy azért az esetek jelentős részében ez a "pedig védekeztünk" megkapargatva kiadja, hogy valahol valamit nem tartottak be, nem figyeltek oda stb. A megszakításos védekezés pedig nem védekezés (ha ezt alkalmaztátok), ezt sajnos tudomásul kell venni (max. ciklusfigyeléssel együtt, nagy önfegyelemmel alkalmazható ha egyébként már NEM baj ha becsúszik a baba).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!