Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 éves vagyok és terhes. Mit...

20 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ne ítélkezzetek, a terhesség nem okoz problémát nekünk, de még fiatal vagyok, biztosan szeretnék gyereket de nem most. Az apa ugyanígy van. Ti mit tennétek?
okt. 16. 18:14
1 2 3
 1/25 Mad Max2 válasza:
39%
... Ha dolgoztok és a saját lábatokon álltok anyagilag akkor...Tartsátok meg
okt. 16. 18:16
 2/25 anonim ***** válasza:
51%
Hát h nem akarok gyereket én védekezek. ha meg nem védekezek normálisan akkor megtartom mert nem a gyerek tehet róla hogy buta voltam-
okt. 16. 18:18
 3/25 A kérdező kommentje:
Kedves második, tudod, hogy védekezéssel is becsúszhat egy baba?
okt. 16. 18:19
 4/25 anonim ***** válasza:
34%
Szüld meg. Te életed.
okt. 16. 18:20
 5/25 anonim ***** válasza:
35%
És itt, tőlünk mit vársz? Én kaparjam ki belőled? Vagy eladó a baba?
okt. 16. 18:21
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha egyikotok se akarja, akkor ne tartsatok meg mert a gyereknek is szar lesz meg nektek is.
okt. 16. 18:22
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Ezer dologtól függhet, hogy mit tennék. Pár sorból, amit írtál, ezt nem lehet megítélni. Neked és az apának kell dönteni.
okt. 16. 18:23
 8/25 anonim ***** válasza:
19%
Örökbe adnám.
okt. 16. 18:24
 9/25 anonim ***** válasza:
58%

Kedves második, tudod, hogy védekezéssel is becsúszhat egy baba?

Olyanról nem nagyon hallottam még hogy NORMÁLIS védekezés mellett valaki terhes lesz. Tehát ha mindig ugyan abban az időben szedi a gyógyszert, peteéréskor, hányás hasmenés esetén antibiotikum szedésekor kiegészítő védekezést használ, guminál meg soha nem rakja be egy másodpercre se nélküle, nem nagyon hallottam még terhességről.

Ami necces az a spirál, meg az elkötés, de azt ritkán tesznek fel vagy csinálnak meg nem szült nőknek

okt. 16. 18:24
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha még nem akartok gyereket, mi a kérdés?
okt. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!