41/48 anonim válasza:
Nekem reggel mindig csak akkor volt ilyen erős pozitív, amikor jóstesztként használtam.
De akkor neked most konkrétan megjött, volt rendes vérzésed?
42/48 anonim válasza:
Az ovutesztet nem ajánlott reggel használni, hanem kora délután "kell", úgy ,hogy előtte nem iszol kb. 2 órán keresztül és minden nap ugyanabban az órában.
Saci, veled minden rendben?
43/48 anonim válasza:
Nekem előfordult már,hogy reggel kaptam el az lh csúcsot.
44/48 A kérdező kommentje:
Rendesen megvolt amúgy igen. Szóval terhesség kizárva.
okt. 30. 07:41
45/48 A kérdező kommentje:
Tegnap délután is ovuteszteltem, az nem volt pozitiv.
okt. 30. 07:42
46/48 Sacii24 válasza:
Anonim (aszthiszem 45) 😁 ma mégis csak vissza kell menjek egy uh ra mert eleggé csúnyán görcsölgetek konzultáltam a dokival és mondta menjek vissza az ünnep előtt pont ma töltöm mensi szerint a 6 hetet remélem minden rendben lesz mert 5 napja nem láttakláttak embriót szikhólyagot csak egy 15 mm petezsákot . Ma mindenképp írok hogy mi lett a végeredmény.
47/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem az lh tesztem ma negativ lett, ezért én úgy gondolom, hogy 29.én volt a csúcs. [link]
okt. 31. 08:06
48/48 Sacii24 válasza:
Na voltam vissza és mindent rendbe találtak már volt szikhólyag és embriócsomó is szivhang még nem volt de nem keseredem el mivel ma töltöttem a 6 hetet jövőhét pénteken újabb uh control és akkor már remélem lesz szívhang is 😊Nagyon szépen köszönöm a biztató szavaitokat 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!