Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan akinek a nem várt...

Van olyan akinek a nem várt napján negatív volt a terhességi teszt, és csak pár nap múlva lett pozitív?

Figyelt kérdés

szept. 23. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Igen annak, aki nem tudja pontosan az ovulációját. Ovu után 12 nappal a 10-es teszt pozi lesz, tehát még mensi előtt, ha van esély, hogy 5-6 nappal később lehetett ovud, akkor van remény.
szept. 23. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 nappal a nemvárt után lett egy halvány pozitív tesztem. De az a terhesség a 7. héten megszakadt.
szept. 23. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanaz volt nálam, mint a 2-es válaszolónál. A nemvárt napján negatív volt a teszt, 4 nappal utána lett halvány pozitív. A 7-8. héten már nem volt szívhang és sajnos missed AB lett belőle.
szept. 23. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, de nekem 5 nappal csúszott az ovum is abban a hónapban. Kemiai lett a vege. Tesztelj két nap múlva, akkor mar mutatnia kellene így is úgy is.
szept. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!