Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény hogy egy pozitiv...

Vélemény hogy egy pozitiv teszt után lett 3 negativ?

Figyelt kérdés
2 napja volt délutáni vizeletből egy halvány de jól kivehető pozitiv tesztem. Viszont tegnap 2 negativ és egy értékelhetetlen mer a controll csik nem jött ki elsőre. Viszont egy idő után azon is volt 2 halványka csík. 8 napja késik.

szept. 17. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai lehetett.
szept. 17. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha 8 napja késik, le kellene ugrania a 2.csíknak is.

Szerintem vagy kémiai, vagy az a teszt sem volt igazán pozitív.

szept. 17. 10:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is a kémiaira gondoltam. Tennék fel képet az első tesztről de nem tudom hogy kell sajnos.
szept. 17. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

pedig nem egy űrtechnika :D

kepfeltoltes.com vagy hasonló oldal

szept. 17. 10:14
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

Jolvan én még igy sose probáltam. Most irtam elsőnek gyakori kérdésekre is. De köszi sikerült :D

szept. 17. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
én ezt nem mondanám pozitívnak.
szept. 17. 10:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyből kijött pedig a második csík. Nyilván képen nem látszik annyira mint saját szemmel. Na de mindegy majd kiderül mi lesz csak mondom hátha valaki járt már így. Mert a menstruációm még mindig nem jött meg és pontos szokott lenni.
szept. 17. 10:49
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Szia, nekem igaz nem késik, még 1 napom van a nemvártig, de ugyanilyen a tegnap esti és ma reggeli tesztem. Képen szürkésnek tűnik, de élőben halvány rózsaszín a vonal.

[link]

szept. 17. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Gyanús, hogy kémiai volt. Elég határozott pozi a teszted, 2 nappal utána nem lenne szabad negatívnak lennie, akkor sem, ha 10 percenként pisilsz. Sajnos ez most lehet csak ennyi volt.
szept. 17. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Elég jól látszik a második csík én egy érzékeny teszttel csinálnék megegyet.

Nekem az első két hétben a reggeli sokkal halványabb néha negativnak tűnt a délutáni órákban viszont szemmel lqthato pozitív tesztet lettek kisfiamnal és most is illetve nekem 3 hét kesesnel jelent meg a pozitív jel a teszteken hiába voltak már előtte tunetek.

szept. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!