Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény hogy egy pozitiv...

Vélemény hogy egy pozitiv teszt után lett 3 negativ?

Figyelt kérdés
2 napja volt délutáni vizeletből egy halvány de jól kivehető pozitiv tesztem. Viszont tegnap 2 negativ és egy értékelhetetlen mer a controll csik nem jött ki elsőre. Viszont egy idő után azon is volt 2 halványka csík. 8 napja késik.

szept. 17. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez pozitív volt, így méginkább kémiainak tűnik.
szept. 17. 13:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Várok pár napot aztán ha nem jön meg csinálok még egy tesztet de szerintem is ennyi volt sajnos. De azért bízok a legjobbakban. Kisfiam 4 éves és vele is volt ilyen hogy negativ tesztem is volt a pozitiv után.. igaz ott csak egy mert utána a kövi megint pozi volt. Viszont a labor negativ lett mikor be utalt a doki és ultrahangon se látta csak 2 hét mulva bizonyosodott be
szept. 17. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
#6 Akkor minek mondanád? Egyértelműen látszik a képen a második csík...
szept. 18. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!