11/48 A kérdező kommentje:
10-11 dpo körül ha jól tudom
okt. 12. 16:14
12/48 A kérdező kommentje:
Bocsánat 9-10 dpo körül
okt. 12. 16:15
13/48 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez volt az én kérdésem,nekem is hasonló volt a teszt ami késöbb kiderült hibás
(David teszt volt amúgy)
14/48 anonim válasza:
Akkor korán vagy még,nem is kell erősebbnek lennie. Majd írd meg,hogy erősödik-e.
15/48 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom majd!
okt. 12. 18:45
17/48 anonim válasza:
#13 A David tesztek nem megbízhatóak? Még van itthon nekem egy csomó. :(
18/48 anonim válasza:
Az ovu tesztek igen de a terhességi tesztek sajnos nagyon rosszak
Legalább is nekem egy csomó halvány pozitív lett mikor más tesztek teljesen negatívak
19/48 anonim válasza:
Őszintén érdekel, hogy ki szerint volt haszontalan a kommentem? Én eddig ezt használtam, nem hallottam rá panaszt, nem értem ezért miért kell lehúzni.
#18 Ezt jó tudni köszönöm, rendeltem egy párat ovu teszttel együtt. De akkor hanyagolom. :)
20/48 anonim válasza:
Viszonylag hamar és erős száradási csíkos a David. Ha mondjuk 5 perc után megnézed (nem átvilágítva meg ilyenek) és negatív, akkor negatív, de utána dobd ki és ne elemezd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!