Menstruáció előtt vagyok 3 nappal. Iszonyúan fájnak a mellbimbóim és s mellem oldalsó részei. Tegnap délután megszédültem és hányingerem is volt. Folyt?
Figyelt kérdés
Néha a hasam is olyanokat szurkál hogy össze görnyedek hirtelen. Hétfőn reggel éreztem egy nagyobb szúrást, amihez hasonlót még sosem éreztem. Kb 2 percig is tartott, osszegörnyedve feküdtem az ágyon meg se tudtam mozdulni. És utána wc papíron látszott pár darab barna pötty. Azóta csak kisebb szúrkák vannak hol oldalt a petefészkeknél jelentkezik, hol közepén köldök alatt. Mi lehet ez? Utalhat terhességre? Tesztet a nem várt napjáig nem szeretnék hogy ne érjen csalódásokt. 5. 04:27
11/14 A kérdező kommentje:
Jajj Gratulálok nektek is a babóhoz🥰nekünk ez az első próbálkozós hónapunk volt. Nem hittem benne. De annál jobban esett. Nekem az alhasam szúrkált/szúrkál nagyon és a mellbimbó is kegyetlen. Ha nincs rajtam melltartó és valami ér hozza visítani tudnék. Emellé még nehezek is lettek. Máskor is fájt menszi előtt de ez teljesen más érzés
okt. 8. 14:50
12/14 anonim válasza:
Én még el se olvastam a válaszokat, de akartam írni, hogy szerintem simán. A kislányommal pont ilyen furcsaságaim voltak a mellemmel🤪
És nekem is valahogy nagyobb is lett a mellbimbóm, meg nagyon érzekeny. Teljesen szokatlan módon.
(Egyébként furcsa is volt, mert akkor már volt egy 4 éves kisfiam s vele semmi ilyet nem talasztaltam a terhesség alatt)
Drukkolok!
13/14 anonim válasza:
Jól alakulnak a dolgok veletek, kedves kérdező?
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, eddig hányinger hányingert ér, mellfeszülés is van. Ma megyek uh-ra.
okt. 21. 06:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!