Facelle 10 dpo. Lett valakinek ilyenből pozitív?
A felső kép 9, az alsó 10 dpo du készült. Lett valakinek ilyen nagyon halvány csíkból pár nap múlva pozitív tesztje?
Bizakodhatok, vagy ez még semmi?
#10! Nincs összefüggés a mérettel. Nekem vérből jóval átlag fölötti hcg-volt az elején, mégis nagyon halvány vizeletteszt. A babám félidőnél még átlagos, a végére meg óriás lett🤷🏼♀️
Kedves 9, 10! Gratulálok nektek!!!
Remélem nekem is szerencsém lesz, talán pár nap és kiderül. Azért mertem elkezdeni reménykedni mert az eddigiek mind hómezők voltak. A ma reggelin is van egy nagyon halvány csík, bár jellemzően este iszom sokat, talán délutánra picit erősödik. Próbálom nem beleélni magam/megkattanni 😅
Kedves 13!
Ma du-n (12 dpo) csináltam, predictor:
Előtte 1 órával is pisiltem 😅 nem igazán koncentrált vizeletből 😅
Remélem elindult valaki!
Nagyon szurkolok Neked!
Hát ez nem túl bíztató...halványabb mint a 2 nappal korábbi... 10-es tesztnek erősödnie kelle e 2 naponta, akkor is, ha félóránként pisilsz.
Én a tapasztalatom szerint itt engedném el, persze míg nem jön meg én is tesztelnék, de ez így nagyon nem jó felé billen.
Minden esetre drukkolok, remélem nem lesz igazam.
Kedves kerdezo! 13-as vagyok.
Ma is ugyanolyan lett az enyem, mint a tegnapi. Holnap csinalok egy utolsot es elengedem, mert fals csikok ha azota nem erosodik. Itt a link, ha erdekel el tudod olvasni. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kedves 18!
Amit feltöltöttem 2 napja egy facelle volt. Aznap csináltam egy predictort is, ami hómező lett.
A mai predictoron pedig lett egy halvány második csík.
Ovutesztes 11-12 dpo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!