Facelle 10 dpo. Lett valakinek ilyenből pozitív?
A felső kép 9, az alsó 10 dpo du készült. Lett valakinek ilyen nagyon halvány csíkból pár nap múlva pozitív tesztje?
Bizakodhatok, vagy ez még semmi?
Az a baj, ha szép pozi lenne sem lehet bizakodni, csak, ha a mensi sem jelentkezik.
Én azért drukkolok, de nem várt napja elött soha semmi sem biztos.
Köszönöm a drukkolást! Igen, tudom, hogy a nem várt napjáig, meg utána akár hetekig lehet, hogy csak kémiai meg missed ab…
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan, akinek hasonlóan indult?
Köszönöm 1-es :) és gratulálok :)
Remélem nekem is szerencsém lesz, bár a sajátomat halványabbnak látom :(
Igen, nekem a 11. vagy 12.dpo volt olyan, mint neked az alsó. Csak onnan tudtam, hogy +, hogy kismillió olyan tesztet csináltam már és tudtam, hogy a negatív, hómező. De mivel ilyen halvány, nem éltem bele magam(volt már egy vetélésem), úgy voltam vele, biztos kémia.
Most épp etetem😁 6hetes
Nekem a 9.dpo-n david teszt eppen sejtett valamit, 10.dpo-tol facelle es predi teszteket vettem (vizeletsugarasak), aznap mar latszott hogy ott a masodik csik, de a 11.dpo-tol vettem egyertelmu pozitivnak.
Nekem pokoli lassan erosodtek a tesztjeim, cb digitalis is kesobb valtott, ugyhogy ha nem akarsz bekattanni, akkor a nemvart masnapjan tesztelj utoljara🙈
Amugy mar 22 hetes vagyok es hiaba biztos az ovum, kisebb a pocaklako, de teljesen jo ertekeken mozog😊
Drukkolok🍀🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!