Valakinél volt olyan, hogy később fogant a baba, de hamar lett pozitív a teszt?
Az uh-n azt mondta a doki, hogy valószínűleg később fogant a baba, viszont a ciklus 28. napján volt egy extra halvány 25ös (amiről csak azért mondtam meg, hogy pozi, mert a többi pozi lett), majd kétnaponta halvány pozitív tesztjeim.
Együttlétet nézve egy héttel lehetett később a fogantatás.
Ciklusaim átlag 30 naposak.
Második gyermekem késöbb foganhatott.
Mikor 6 hetesen mentem akkor még csak üres petezsák volt. 2 hét múlva már minden rendben volt, volt szívhang.
Nem teszteltem idő előtt, hanem 4 nap késésnél, nem kellett keresni se a csíkot.
Szia
A pozi teszt elött max 8 nappal foganhatott. A 2 hét sehogy se jön ki.
Viszont nálam volt olyan ,hogy 4.héttől ellenőrizték heti szinten a terhességet es kb a az 5.héten semmi nem valtozott. Szólt a doki ,hogy lehet nem lesz jó. Majd egy hét múlva már dobogott a szive!
Olyan volt mintha 1 hétre megtorpant volna a fejlődése.bár az is igaz ,jogy pont az a hét nagyon stresszes volt nekem
Igen, a két hét nem áll össze, viszont az elején vagyunk, miliméterek is napokat, hetet számítanak. De akkor ugye van olyan, hogy korán pozi?
Pont 7-8 nappal a tesztek előtt volt az együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!