Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinél volt olyan, hogy...

Valakinél volt olyan, hogy később fogant a baba, de hamar lett pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

Az uh-n azt mondta a doki, hogy valószínűleg később fogant a baba, viszont a ciklus 28. napján volt egy extra halvány 25ös (amiről csak azért mondtam meg, hogy pozi, mert a többi pozi lett), majd kétnaponta halvány pozitív tesztjeim.

Együttlétet nézve egy héttel lehetett később a fogantatás.

Ciklusaim átlag 30 naposak.

2022. júl. 21. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a nemvárt előtt 2 nappal a Predictor lett pozitív (nem halványan), majd mégis 5 nappal volt kisebb, orvos szerint később fogant. A ciklusaim 28-33 nap között voltak, viszont azt hiszem max. 2 alkalommal voltunk együtt a hónapban kb. jó időben. A 12. heti UH-n a baba a menstruációhoz számolt korhoz képest 1 nappal volt kisebb, úgyhogy behozta.
2022. júl. 21. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Második gyermekem késöbb foganhatott.

Mikor 6 hetesen mentem akkor még csak üres petezsák volt. 2 hét múlva már minden rendben volt, volt szívhang.

Nem teszteltem idő előtt, hanem 4 nap késésnél, nem kellett keresni se a csíkot.

2022. júl. 21. 11:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Remélem, nálunk is minden rendben lesz. Kicsit megijedtem, hogy 2 héttel kisebbnek mondták, de aránylag hamar lett pozitív tesztem.
2022. júl. 21. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Igen, nekem előbb lett pozitív a teszt, aztán fogant a fiam. 😀
2022. júl. 21. 16:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia

A pozi teszt elött max 8 nappal foganhatott. A 2 hét sehogy se jön ki.

Viszont nálam volt olyan ,hogy 4.héttől ellenőrizték heti szinten a terhességet es kb a az 5.héten semmi nem valtozott. Szólt a doki ,hogy lehet nem lesz jó. Majd egy hét múlva már dobogott a szive!

Olyan volt mintha 1 hétre megtorpant volna a fejlődése.bár az is igaz ,jogy pont az a hét nagyon stresszes volt nekem

2022. júl. 21. 16:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen, a két hét nem áll össze, viszont az elején vagyunk, miliméterek is napokat, hetet számítanak. De akkor ugye van olyan, hogy korán pozi?

Pont 7-8 nappal a tesztek előtt volt az együttlét.

2022. júl. 21. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Ovu után 8 nappal lehet halvány pozi.nem jellemző de van akinek hamar mutatja!
2022. júl. 21. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
2022. júl. 21. 18:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. júl. 21. 19:05
 10/13 A kérdező kommentje:
4! Az hogy lehetséges?
2022. júl. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!