Predictor early félig pozitív? Mutatott ilyet valakinek?
Figyelt kérdés
A fél csík rögtön megjelent, amin le is döbbentem, mert a nem vártig még van kb 10 napom, viszont ma reggel az az érzésem volt, hogy terhes vagyok így vettem egyet és ez az “eredmény” fogadott.szept. 30. 11:20
11/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehetetlen h pozitiv legyen. Csak egy reggeli rosszullet miatt csinaltam. Nem vettem komolyan h lehet rajta valami. Erre jon ez😀
Elozo menszeszem rendben volt.
Nem tudok ma masikat venni de nem is baj. Valamikor a napokban csinalok meg egyet es meglatjuk.
szept. 30. 14:36
12/25 A kérdező kommentje:
Ma csinaltam egy facellet. Iszonyat halvanyan van rajta masodik csik, a kontroll csikkal egyszerre jelent meg. Ezt nem ertem. Lehet valami bazi nagy cisztat jelez?:D
okt. 1. 12:50
13/25 anonim válasza:
Le tudod fotózni, úgy hogy más is lássa azt a csíkot? Amúgy lehet ciszta is, persze. Nem is kell, hogy bazi nagy legyen. Egy ismerősnek is minden hónapban nagyon halványan pozitívak voltak a tesztjei, csak nem annyira látszott, mint amikor terhes lett. A cisztaszerű képlete pedig nagyon pici volt.
15/25 A kérdező kommentje:
Ket kulon fenyviszonyban fotoztam. Kb eloben is igy latszik.
okt. 1. 13:15
16/25 A kérdező kommentje:
Oszinte leszek, nem terveztunk meg egy gyermeket es tobb doki is elmondta, hogy mar az elso is csoda, ha szeretnenk masodikat csak “segitseggel” jonne ossze. Nem is foglalkoztam vele, mivel megelegedtunk az eggyel ami van.
okt. 1. 13:17
18/25 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy száradási csík, meg szürke csík...🤦 Ez nem tudom, milyen legenda. 2 csíkos a teszted, kérdező, tehát terhes vagy. :)
19/25 A kérdező kommentje:
En sem talalkoztam meg ilyennel, de az egyik baratnomnek volt hasonlo csikja anno es nem volt terhes. Mindegy, varok. Van egy fél csik ami rozsaszin, es van egy teljesem ami szurke:D csodalatos. Letezik megbizhato teszt amin tenyleg csak akkor van barmi ha terhes az ember lanya?
okt. 1. 13:45
20/25 anonim válasza:
19# ez nem szürke, hanem nagyon halvány, de színes még attól. Drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!