Lehetnek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Szept. 7.-en voltunk egyutt megszakitasosan mert a helyzet csak ugy engedte meg,tabit nem szedek mert ha jon is a baba nem baj viszont most kene hogy mwg jojjon a mensim sosem pontos mindig mashogy jon meg multhonapba 13.-an volt. Melleim fájnak mint mikor meg szokott jonni es hasam is kicsit mintha gorcsolne edesseget is kivanom a sossal egyutt szerintetk teszteljek?szept. 15. 18:23
21/33 anonim válasza:
Reggel csinálj. Első vizeletből jön a legpontosabb eredmény.
22/33 A kérdező kommentje:
Mar megcsinaltam most varom az eredmenyt 38. Napon vagyok csak ki mutatná
szept. 18. 00:26
23/33 A kérdező kommentje:
1 eros csik van rajta
szept. 18. 00:29
25/33 A kérdező kommentje:
Akkor ez még nem biztos?
szept. 18. 00:32
26/33 A kérdező kommentje:
10-es erzekenysegu teszt
szept. 18. 00:32
27/33 anonim válasza:
Minden teszt lehet hibás. Minden teszt adhat rossz eredményt. Főleg akkor, ha nem megfelelően használod. Reggeli első vizelet. Az lesz a legpontosabb eredmény, és érdemes két tesztet csinálni. Egyik nap reggel, meg pár nappal rá később, ha még nem jött meg. És ha utána is negatív, de még mindig nem érkezik meg, akkor nőgyógyász.
28/33 A kérdező kommentje:
De eddig minden jel arra utalt hogy megfog jönni.. Melleim fájtak,derkam le akart szakadni görcsöltem is meg most is picit edeset kivantam a sos utan etvagyam is jobb volt habzsoltam mindent.. csak most kozbe szollt a betegseg is lázam volt torkom fáj.. hát nemtudom csak meg jön :)
szept. 18. 00:40
29/33 anonim válasza:
Akkor meg miért írsz ide és miért stresszelz ezen, ha úgy is tudod, hogy megjön?
30/33 A kérdező kommentje:
Bízok benne és azert mert jol esne 1-2 nyugtatô szó 😊 kedves
szept. 18. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!