Lehetnek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Szept. 7.-en voltunk egyutt megszakitasosan mert a helyzet csak ugy engedte meg,tabit nem szedek mert ha jon is a baba nem baj viszont most kene hogy mwg jojjon a mensim sosem pontos mindig mashogy jon meg multhonapba 13.-an volt. Melleim fájnak mint mikor meg szokott jonni es hasam is kicsit mintha gorcsolne edesseget is kivanom a sossal egyutt szerintetk teszteljek?szept. 15. 18:23
1/33 anonim válasza:
Mensi előtt én is minden félét kívánok és összeeszek. Ha késik tesztelj :)
2/33 anonim válasza:
Kizárt,hogy egy hét után bármi is történhet. Még ha összejött is, a beágyazódás sem fejeződött be.
3/33 A kérdező kommentje:
Még mellé magas a prolaktin szintem is jon kis tej szeruseg a mellembol amire azt mondjak meg nehezebb teherbe esni😕
szept. 15. 18:33
4/33 A kérdező kommentje:
És persze oda figyelt a párom nyugtatgat hogy nem lesz baj tényleg figyelt…
szept. 15. 18:37
5/33 anonim válasza:
Hát a figyeltem nyugi, nem fogamzásgátlás.
6/33 A kérdező kommentje:
Igen tudom…szerintetek mennyi eselye van ilyen tunetekkel terhessegre?
szept. 15. 18:43
7/33 anonim válasza:
A terhességre van némi, bár ha most kéne megjönnie, már túl voltál az ovuláción.
A tünetek nem az esetleges terhesség miatt vannak, mert az egy hét után még nincs.
8/33 A kérdező kommentje:
Joll esne némi megnyugtató szó mégha johetne is a baba de inkabb ne:) Akkor ezek mensi tunetek?
szept. 15. 18:47
9/33 anonim válasza:
Jesszus, nincs 1 hét után terhes tünet.
Az első az lesz, hogy nem jön meg.
10/33 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam de akkor mi mas ha nem mensi tunet?remelem napokban megjon
szept. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!