Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hónapja volt egy hasonló kérdésem. Júliusban nyaralni voltunk párommal és kb a menstruációm 3-4. napjánál lehettem. Szexeltünk, viszont barátomról lecsúszott az óvszer, nem bennem maradt, hanem mellettünk volt az ágyon. Nem ment el belém időben észrevettük, viszont nem tudjuk mennyi ideig csinálhattuk óvszer nélkül.

Augusztusban késett a menstruációm kb 5-6 napot, nagyon bepánikoltam viszont megjött de kevesebb volt a megszokottnál. Most ismét késik 3 napja, a mellem már jó pár napja érzékeny, enyhe görcsöt érzek. Most kezdtem az egyetemet valamint most derült ki hogy az egyik nagyon közeli hozzátartozóm sajnos beteg. Közrejátszhatnak ezek abban hogy késik? Megnyugodhatok hogy nem vagyok terhes? 20 évesek vagyunk mindketten. Köszönöm a válaszokat!

szept. 9. 19:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon parázós vagyok. És ez sajnos az életemben mindennel ez van:(
szept. 10. 07:26
 22/37 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 napnál többet soha nem késett ezelőtt ezért is ijedtem meg hogy most miért
szept. 10. 07:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Természetesen azért annál több mensim volt minthogy kibírjam egy tisztasági betéttel egész nap.
szept. 10. 07:35
 24/37 anonim ***** válasza:
Figyelj! Nekem 2 hónapja olyan mennyiség volt, hogy a munkahelyemen félóránként rohangáltam a mosdóba, mert dőlt belőlem a vér. Indulás előtt nem tudtam elmenni, mert rohantam haza, mire a negyed órás utat megtettem kocsival, full átáztam. Múlt hóbapban meg alig volt valami és 6 nap helyett 4 napig tartott. Nem mindig ugyanolyan.
szept. 10. 07:53
 25/37 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak az idegeskedés miatt szórakozik velem
szept. 10. 08:01
 26/37 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Volt mensid előző hónapban, hol 1 betétnél kevesebb kellett ezért félsz hogy terhes vagy?

Volt mensi = nem vagy terhes. Tarts otthon mindig egy terhességi tesztet ilyenekre, hogy megnyugodj. De tényleg.

szept. 10. 08:10
 27/37 A kérdező kommentje:
Tampont használok és azon vettem észre hogy kevesebb a mennyiség mint az azt megelőző mensimnél.
szept. 10. 08:18
 28/37 anonim ***** válasza:
26os vagyok Semmi jelentősége nincsen.
szept. 10. 08:38
 29/37 A kérdező kommentje:
Tehát ha 4 héttel az együttlét után megjött nem lehetek terhes?
szept. 10. 16:19
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem lehetsz terhes. De még ezt hányszor írjuk le?
szept. 10. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!