Lehetek terhes?
Sziasztok! Egy hónapja volt egy hasonló kérdésem. Júliusban nyaralni voltunk párommal és kb a menstruációm 3-4. napjánál lehettem. Szexeltünk, viszont barátomról lecsúszott az óvszer, nem bennem maradt, hanem mellettünk volt az ágyon. Nem ment el belém időben észrevettük, viszont nem tudjuk mennyi ideig csinálhattuk óvszer nélkül.
Augusztusban késett a menstruációm kb 5-6 napot, nagyon bepánikoltam viszont megjött de kevesebb volt a megszokottnál. Most ismét késik 3 napja, a mellem már jó pár napja érzékeny, enyhe görcsöt érzek. Most kezdtem az egyetemet valamint most derült ki hogy az egyik nagyon közeli hozzátartozóm sajnos beteg. Közrejátszhatnak ezek abban hogy késik? Megnyugodhatok hogy nem vagyok terhes? 20 évesek vagyunk mindketten. Köszönöm a válaszokat!
Kevés az esélye, de miért nem csináltál már tesztet?
Engem tavasszal akkora stressz ért, hogy a 26 éve tűpontos menstruációm kerek 3 hónapra teljesen megszűnt 😞
Szóval igen, az idegeskedés befolyásolja.
Őszintén tudom hogy butaság de félek megcsinálni mert fogalmam sincs mit csinálnék ha kiderülne hogy termes vagyok :(
De mostmár úgy érezzük itt az ideje venni egyet hogy végleg megnyugodjunk.
7
Értelek, de jobb a bizonyosság. Vagy megnyugszol vagy elkezdhetsz gondolkodni a megoldásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!