Mi az a legkorábbi időpont amikor érdemes lenne tesztelni,illetve melyik a legjobb teszt, ami korai terhességet is mutat?
A héten szerdán lett az LH teszt pozitív, aznap este,meg csütörtökön is együtt voltunk reggel, este.
Csütörtökön nem volt olyan erős az LH teszt.
A hőmérséklet szerdára leesett picit, csütörtökön és ma is ugyanannyit mértem. Hasam szurkál csütörtök óta.
Ebből mikor lehetne leghamarabb tesztelni?
Menstruációm augusztus 21-én volt,elvileg szeptember 22-én kellene megjönnie. Korábban mindig vártam még a menzesz után egy jó pár nappal amikor teszteltem. De most nagyon izgulok.
Melyik teszt a legjobb korai terhesség kimutatására?
Köszönöm szépen.
A legjobb teszt a facelle vagy az elysium, a 10es erősségű! Mivel időben vagy ezért azt javasolnám hogy rendelj a neten Elysium tesztet mivel ez (370 Ft) és kazettás.
Én ebből végig teszteltem 2 naponta 11 nappal ovuláció utantól☺️ nagyon szépen látni rajta az erősödést 2 naponta!
Én is 9dpo-n elgyengültem és teszteltem de negativ lett, de annyira éreztem hogy sikerült hogy nem hagytam hogy elrontsa a kedvem! 11 dpo már halvány pozitiv volt!
Sok sikert! ☺️
2es vagyok
3asnak igaza van a legjobb a facelle. Nekem sosem volt szellemcsíkos, egyszer hittem, hogy az másnap már szép pozitív lett.
Én anno a 10. dpo napon csináltam egy predictort( a régi jót), és tökéletesen mutatta a 2. csíkot! Azt hiszem 10 másodpercen belül már derengett is😅
El se akartam hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!