Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az a legkorábbi időpont...

Mi az a legkorábbi időpont amikor érdemes lenne tesztelni,illetve melyik a legjobb teszt, ami korai terhességet is mutat?

Figyelt kérdés

A héten szerdán lett az LH teszt pozitív, aznap este,meg csütörtökön is együtt voltunk reggel, este.

Csütörtökön nem volt olyan erős az LH teszt.

A hőmérséklet szerdára leesett picit, csütörtökön és ma is ugyanannyit mértem. Hasam szurkál csütörtök óta.

Ebből mikor lehetne leghamarabb tesztelni?

Menstruációm augusztus 21-én volt,elvileg szeptember 22-én kellene megjönnie. Korábban mindig vártam még a menzesz után egy jó pár nappal amikor teszteltem. De most nagyon izgulok.

Melyik teszt a legjobb korai terhesség kimutatására?

Köszönöm szépen.

szept. 6. 06:58
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Akkor tesztelj, ha késik. Felesleges hamarabb, csak feleslegesen pazarlod a tesztet
szept. 6. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szerettem tesztelgetni, úgyhogy 9.dpo-n már teszteltem és ha pozitív lett akkor később is az maradt. 10.en szerintem a legbiztosabb, ott már szép a csík is. Viszont azt vedd figyelembe, hogyha korán tesztelsz és pozitív is lesz, akkor még mindig nagy az esély a kémiaira. Szóval ha parázós meg izgulós vagy akkor tényleg várd meg inkább a menstruáció napját.
szept. 6. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb teszt a facelle vagy az elysium, a 10es erősségű! Mivel időben vagy ezért azt javasolnám hogy rendelj a neten Elysium tesztet mivel ez (370 Ft) és kazettás.

Én ebből végig teszteltem 2 naponta 11 nappal ovuláció utantól☺️ nagyon szépen látni rajta az erősödést 2 naponta!

Én is 9dpo-n elgyengültem és teszteltem de negativ lett, de annyira éreztem hogy sikerült hogy nem hagytam hogy elrontsa a kedvem! 11 dpo már halvány pozitiv volt!

Sok sikert! ☺️

szept. 6. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

3asnak igaza van a legjobb a facelle. Nekem sosem volt szellemcsíkos, egyszer hittem, hogy az másnap már szép pozitív lett.

szept. 6. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a facellet javaslom, de csak 11.dpo-n lett egyértelmű, 10.dpo-n is látszott,de az még szemmerezgetős volt. Bármikor lehet tesztelni, ha eltudod fogadni, hogy pozi teszt ellenére még is megjön. Amíg a mensi nem marad el bizonytalan a teszt eredménye.
szept. 6. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a predictor a 9. Dpo-n délutáni vizelteből már egyértelműen pozitív volt.
szept. 6. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én anno a 10. dpo napon csináltam egy predictort( a régi jót), és tökéletesen mutatta a 2. csíkot! Azt hiszem 10 másodpercen belül már derengett is😅

El se akartam hinni

szept. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!