Mikor a legjobb együtt lenni?
Sziasztok!
Délután még negatív volt az lh tesztem, de már erős. Estére pozitív lett. Gondolom holnap is még pozitív lesz.
Ha ma voltunk együtt, de holnap nem lennénk együtt csak holnapután (a vélhető ovuláció napján) az úgy jó lenne? Vagy célszerűbb ilyenkor 3 napig mindennap együtt lenni?
Illetve még egy kérdés, aminek nem akartam új kérdést indítani.
Ugye a legjobb minőségű sperma akár 5 napig életképes a nőben. Ennek pontosan mik a feltételei?
Férjem volt sperma vizsgálaton. Mikor behívott minket a doktornő, ugye mikroszkópos vizsgálat után, a papíron ott volt minden érték, azt mondta átlagon felülien jó az eredmény. Levezette mennyi mozog maximum, ebből maximum lett neki, és azt is hogy mennyi mozog célirányosan, férjemnek szinte az összes. Nagyon örültünk ennek az eredménynek. A kérdésem az, hogy ilyen jó sperma képpel is megérné a 3 napot egyben, vagy lehet közte egy nap szünet az újratermelődés miatt? Illetve, hogy azt én honnan tudom, hogy én képes vagyok akár 5 napig is életben tartani őket? Vagy ez nem így működik? Nem tudom kifejezni a kérdésemet igazán, de remélem érhetően tettem fel ezt a talán bugyuta kérdést.
*a jó minőségű mindenkiben életképes napokig, vagy vannak feltételei a női oldalon is, hogy napokig életben tartsa?
Mostmár végképp hülyén érzem magam a kérdés miatt, főleg hogy nem tudom rendesen levezetni a kérdésemet. Azért remélem kapok választ erre a fura kérdésre.
Köszönöm, és bocsánat előre is, már késő van
Nekem ovu előt 1-2 napiból lett eddig terhességem, ovu vagy utáni napokból soha.
Kb 10 terhességről beszélek, 3 gyerek 3 missed többi kémiai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!