Melyik a legjobb terhességi teszt?
3nap késésnél már bármelyik jó. Ha negatív, nem vagy terhes. Ha + és mégse vagy terhes, akkor nem a teszt volt rossz, hanem kémiai terhességed volt.
Én a facelle mártogatósát ajánlom, nem a kazettásat. De lehet, hogy a kazettás is jó, csak én azt még nem használtam. Rossmannban tudod megvenni.
A megfogalmazásod alapján úgy vettem ki, hogy nem követed az ovulációdat (lh teszt, hőmérő,ultrahang).
Így nem tudod pontosan mikor is van a nemvártad napja.
Nehéz tanácsot adni így.
Mihez képest mondod, hogy késik? Applikációt használsz? Vagy átlagosan nézed a ciklusaid hosszát?
Még várj pár napot a biztonság kedvéért. Igazából bármelyik teszt kimutatja, ha állapotos vagy.
Nekem a predi, és a facelle tesztek a "kedvenceim". 10es tesztet érdemes használni, az a legérzékenyebb.
Én a legolcsóbb x epilt szoktam venni, az is bevált.
Ahányszor terhes letttem (4x, 2vetélésem volt), mindegyik alkalommal már a késés másnapján erős pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!