Erdélyiek! Melyik a legjobb terhességi teszt? Hogyan kell elvégezni? Mennyit kell rá pisilni ? Mennyit kell tartani a vizeletben? Érzékenyet szeretnék venni. Hányast kell kérjek ?
Nagyon félek hogy esetleg rosszul csinálom meg és nem fog mutatni semmit.
7voltunk együtt ugy szeretnem tudni mi a helyzet .
Bemész a gyógyszertárba, elmondod mit szeretnél és segítenek
Hidd el ők tudnak neked a legjobban segíteni:) ha jól értem 10napja voltatok együtt. Még felesleges tesztelni, nem fogja még mutatni, várj még egy kicsit
A legtutibb, ha nőgyógyász szakorvos állapítja meg a terhesség tényét. Erre a vizsgálatra általában az utolsó menstruációt követő hatodik-hetedik héten kerül sor. Akkor már hüvelyi ultrahanggal az embrió szívverését is lehet látni.
Az otthon elvégezhető tesztek közül szerintem a Clearblue digitális teszt a legjobb. Egy teljesen egyértelmű + vagy - lesz a kijelzőn.
A teszt elvégzéséhez érdemes kivárni legalább a várható menstruáció első napját. Mindegy, milyen érzékeny a teszt, ennél hamarabb nem érdemes elvégezni, mert nagyobb valószínűséggel ad fals eredményt. Még jobb, ha kivárod a menstruáció teljes elmaradását. Tehát a várható menzesz+ 1 hét. Ekkor már biztosra veheted a kapott eredményt.
Minden terhességi teszthez mellékelnek használati utasítást, el tudod olvasni pontosan mit hogy kell csinálni.
Azert mert itt mások tesztek,van olyan fajta ami lehet máshol nincs ,de ennek semmi köze nincs most a témához.
Amugy erdélyi vagyok ha nem esett le volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!