Mit gondoltok melyik a legjobb ovulációs teszt?
Cb lh tesztben 10 darab van az bőve elég akár 2 hónapra os.
Facelle ami szerintem még jó!david tedztek felejtősek
Ebben a hónapban használtam első alkalommal LH tesztet. David tesztet vettem. Nincs összehasonlítási alapom, de szerintem teljesen jó volt. Aznap lett pozitív amikor naptár szerint is esedékes volt.
Mivel első alkalom volt a teszt meg olcsó a 6. naptól használtam.
Nekem a david teszt évek óta szuperül bevált. Olcsó, de ha megtalálod a megfelelő érzékenységűt akkor teljesen jól mutatja.
A drogériásak is jók, de nagyon drágák pláne egy össze vissza ciklusnál ahol akár 10-15 darab is elfogy egy ciklusban. Ha szinte fix hosszúak a ciklusaid, akkor nyugodtan vegyél facellet vagy cb-t. Ha nem fixek akkor inkább vegyél kétféle davidet és tesztelj egyszere és akkor egy ciklusban rájössz neked mi az ami megfelelő.
Nekem pl csak a 20as érzékenységű mutatja jól. A 25-ös soha nem lett pozi, a 15-ös meg 5 napig annak látszott.
5# vagyok
Örülök, ha bevált :)
Olcsó és jó.
Mielőbbi sikert nektek :)
* június 2-án lett egy szép pozitív terhességi tesztem is.
Késő este nehéz írni, szóval javítok🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!