Melyik nap a legjobb esés a teherbeesésre? Ovuláció előtt 2 nappal? 1 nappal? Ovuláció napján? Vagy utána? Kinek melyik vált be aki tudja fixen?
Figyelt kérdés
aug. 8. 10:53
1/10 anonim válasza:
Nincs fix, legfeljebb olyan, amikor neked jobban bejön.
Olyan nő is létezik, akinek csak a havi vérzés ideje jó.
Mulassatok, amikor kedvetek van hozzá, és legyél te is aktív, hogy neki is legyen kedve.
2/10 anonim válasza:
Nekem legalább 5 nappal ovu előtt jött be, de egyáltalán nem az a legjobb nap😂
3/10 anonim válasza:
Nekem az iPhone cikluskövetés jött be 😀 azokon a napokon mikor mutatta.
4/10 anonim válasza:
Nekem Pozitív lh tesztes előtti nap jött be, tehát kb két nappal ovu előtt.
5/10 anonim válasza:
Nekem 2 napig volt pozitív az LH teszt, a második pozitív teszt utáni napon sikerült. Magyarul az ovuláció napján. Másnap emelkedett meg a hőm.
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Ez azt jelenti hogy egyéb napokon nem is voltatok együtt ami esélyes lett volna?
4es: ovu napján nem is voltatok együtt?
5os: az ovu előtti napon nem is voltatok együtt?
aug. 9. 23:15
9/10 anonim válasza:
5-ös vagyok, ovu előtt 3 nappal voltunk még együtt, de szerintem az ovu napi volt a sikeres. (fiú lett)
10/10 anonim válasza:
4-es vagyok, mi sem voltunk együtt, csak egy héttel később, így jött ki munka miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!