Teherbeesésel kapcsolatban néhány kérdés?
Ahogy egyre többet olvastam a teherbe esésről , rengetegszer szembe jött velem , hogy annyi ember sikertelenül évekig próbálkozik hogy akaratlanul is , de nagyon megijedtem már én is . A menzeszem nem naptár pontos -többnyire 2-3-4 nappal hamarabb jön meg mint ahogy a naptáramba be van jegyezve 28napos ciklus-ként. De nagyon ritkán késik is . Ez nagyon ritka . Nos , ez volt az első hónap hogy próbálkoztunk a párommal babatéren. Ez a hónap sikertelen volt ugyanis ma megjött. Visszanézve a naptáram az ovulációm 21.-én volt (tudom a naptár nem olyan pontos mint mondjuk egy ovu teszt), szex pedig 21.-én és még egy 23.-án .
Nem görcsöltünk rá a babatervezésre , mint látjátok csak 2x szexeltünk xdd . De olyan kérdésem volna hogy milyen okok lehetnek amiért most nem sikerült?
1. Túl kevésszer szexeltünk? ( félek ha sokszor fogunk romlik az ondó minősége)
2. Az ovuláció előtt és után is pár nappal érdemes próbálkozni , akkor is lehet esély,nem ? -mert ha nem is akkor lett volna az ovu , akkor is körülötte volt ..
3-Bármi tanácsa van valakinek vagy esetleg felvigágosítanátok ha valamit nem jól tudok? Előre is köszönöm :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!