Jelezhet terhességet? Menstruáció előtt 4 nappal a bővebb hüvely folyás jelezhet terhességet?
Figyelt kérdés
nov. 29. 19:52
3/4 anonim válasza:
Mivel a női ciklusban a hormonszintek állandóan változnak, nem lehet megmondani, mit jelent a bővebb hüvelyi folyás az adott időpontban. Jelenthet akár terhességet is, és sok egyéb mást is, de erre alapozva pánikolni értelmetlen. BétaHCG vagy terhességi teszt elérhető, ne ilyen tünetekkel foglalkozz, győzödj meg, ha aggódsz!
4/4 anonim válasza:
Nekem mensi előtt vagy nem volt folyásom vagy sárga minimális mennyiségű volt. Mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok a nem várt előtt szinte nem is volt folyás vagy fehér minimális volt. Szerintem mindenkinek máshogy van ez. A tuti a teszt vagy vervetel mint ahogy 3-as írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!