Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nulladik/első ultrahangra...

Nulladik/első ultrahangra (pláne ha hüvelyi) az Apa is veletek tartott?

Figyelt kérdés

nov. 29. 22:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Velem jött.
nov. 29. 22:32
 2/20 A kérdező kommentje:

Neki nem volt kellemetlen? :)

Vagy mögötted állt?

nov. 29. 22:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan velem nem jött, de csak mögöttem állhatott volna, mivel az én dokimnál a pácienssel szemben van a monitor, tehát másképp nem is látta volna...
nov. 29. 22:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az első alkalom vérzés miatt kényszerűségből államiban volt, oda nem lehetett bemenni semmikor, akkor még nem is volt szívhang.

De a második vizsgálat 1 héttel később volt magánban és nem is kellett hüvelyi uh, de mivel még lecsengőben volt a covid, így nem engedték be. De az elsőre amúgy sem ajánlotta senki. Először a 12. Heti genetikain látta élőben már mozogni is pesti magánklinikán, ott nem is merült fel hogy ne jöhetne be.

Előtte uh képeken látta.

nov. 30. 00:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen bent volt. De hogy érted, hogy neki nem volt kellemetlen? :)

látott már terpeszbe gondolom nem egyszer, az a gyerek is elkészült valahogy mitől lenne kellemetlen az uh neki?

nov. 30. 00:11
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Az orvosom csak terhességmegállapításhoz csinált uh-ot, az elsőre egy barátnőmmel mentem (persze nem jött be), a 2. babánál kint várt, fel sem merült, hogy bejöjjön, a többi uh-ra az sztk-ba kellett menni, oda nem engedtek be kísérőt - mondjuk felesleges is lett volna, mert a kismama is csak a monitor hátulját látta...
nov. 30. 02:53
 7/20 anonim ***** válasza:
37%
Bent volt velem. Semmi kellemetlen nincs benne. Letakarnak alul, nem látja a műveletet.
nov. 30. 04:25
 8/20 anonim ***** válasza:
22%

"De hogy érted, hogy neki nem volt kellemetlen? :)

látott már terpeszbe gondolom nem egyszer, az a gyerek is elkészült valahogy mitől lenne kellemetlen az uh neki?"

Nyilván arra gondol, hogy alapból amikor a párja szétrakott lábakkal, meztelen alsó testtel fekszik, rajta kívül más nincs jelen, itt meg lesz egy harmadik személy, aki egy nagy darab dildora emlékeztető targyat tuszkol majd bele.

nov. 30. 07:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok

Nem hiszem hogy zavarta, inkább izgatott volt. Minden vizsgálaton ott volt. De egyébként magánban jártam, itt külön kanapé volt az apukáknak, ahol volt 1 monitor, így ő azt nézte, nem a fentit, amit én.

nov. 30. 07:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött velem, feleslegesnek éreztem volna, hogy ezért vegyen ki ő is szabit. A lényeget megmutattam neki képen, illetve rögtön felhívtam, hogy minden oké természetesen.

Nálunk bent volt mindkét szülésen. Ezt terveztük a nulladik perctől, szóval azért ha már egy hüvelyi uh kellemetlen a számára, az gond lehet...

nov. 30. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!