Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után 5 héttel mennyi a...

Szülés után 5 héttel mennyi a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Tegnap este miután bealudt a baba már nem bírtuk tovább a férjemmel és egymásnak estünk (már egy ideje nem vérzek és nem is fáj lent), viszont utána gondoltam bele, hogy hát most már ugye nem vagyok terhes és bennem ment el. A babánk vegyes táplálású, lefejt tejet kap, néha szoptatom, illetve közben kap tápszert is. Egyenlőre nem szeretnénk még egy babát
aug. 30. 03:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Van esélye. Sokan hiszik azt, hogy a szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, pedig de.

Ha szerencséd van, nincs ovulációd még..

"Egyenlőre nem szeretnénk még egy babát" - Akkor mi a fenéért megy el benned a férjed??

aug. 30. 05:16
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem speciel a 6 hetes kontroll utáni napon jött meg az első menstruációm. Szóval előtte már volt ovulációm.

Ha ebből indulok ki, benne van a pakliban egy újabb terhesség.......

aug. 30. 05:49
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Egyenlőre nem szeretnénk még egy babát

Akkor húzzatok gumit.

aug. 30. 06:20
 4/22 A kérdező kommentje:
Sose használtunk gumit, eleve nem is tartunk itthon, fogamzásgátlót akarok majd iratni, de ugye még nem jutottam el a dokihoz. Nem volt betervezve a dolog, én eleve akartam várni a kontrollig, de remélem nem lesz gond
aug. 30. 06:44
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenkor még fogékonyabb is az ember egy újabb terhességre. Nem tudhatod mikor van ovu, ha pont elkaptátok, terhes is lehetsz. Butaság volt, ha még nem terveztek babát, legalább megszakítottátok volna...
aug. 30. 07:17
 6/22 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon kicsi rá az esély, hogy ilyen hamar és pont most legyen ovulációd, főleg szoptatás mellett. Nyilván nem lehetetlen, de én nem idegelném magam ezzel.

Azért tartsatok otthon egy csomag gumit ilyen esetekre

aug. 30. 07:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm is kb így foganhatott. Én születtem októberben, a tesóm következő év szeptemberben. Azt nem tudom mekkora esély van, de nyilván nem 0

Idegeskedni ezen már felesleges, hiszen visszacsinálni nem lehet. Figyeld magad, max csinálj majd egy tesztet és tartsatok otthon gumit ilyen esetekre

aug. 30. 07:43
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély, igen. Épp ezért fordul elő, hogy valaki a 5 hetes kontrollra is már terhesen megy.

Mindig ledobbent, hogy felnőtt embereknek ennyi eszük legyen, utána gondoltál bele...

Legalabb ne ment volna el benned vagy oldjatok meg máshogy, ha nem akartok mégegyet még.

aug. 30. 07:45
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Teherbe eshetsz már most is. Volt ilyen a családban.

Ez már most megtörtént. Csinálj majd egy tesztet. Aztán meg tessék védekezni utána. Mi is nehezen bírtuk a 6 hetet, de nem hiába javasolják. Erre lett volna más megoldás is, hogy élvezhessétek az együtt töltött időt. Az orgazmust még javasolni is szokták, behatolás nélkül.

aug. 30. 08:26
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Férjem és a húga között 10 honap különbség van.

Férjem született év elején februárban a húga pedig ugyanabban az évben december elején.

aug. 30. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!